Jdi na obsah Jdi na menu

Co může spojovat Zdeňka Trošku a novou reality show VyVolení na FTV Prima?

21. 7. 2013

51eb81947e69cb64a4080100-81171.jpgCo může spojovat Zdeňka Trošku a novou reality show VyVolení na FTV Prima? V podstatě vůbec nic až na jednu věc. Ten, kdo si dneska přečetl článek na super.cz s titulkem: Tak to je síla: Tenhle mladík se hlásí do VyVolených a tvrdí, že měl sex se Zdeňkem Troškou.

To co Marek Vala vypustil z úst, je jedna velká vymyšlená lež a nic z toho co řekl a server super.cz napsal pravda NENÍ! Je to výmysl a lež!

Kdo je vlastně Martin Vala? Je to mladý kluk z Ostravy  kterému je 23 let, rád se fotí se známými osobnostmi.  Marek Vala který prahne po tom, být slavný a známi udělá úplně vše. Bohužel . Marek si zahrál ve filmu Doktor od Jezara hrochů a v pohádce Čertova nevěsta ale v obou filmech měl jen jak se říká malý štěk. Osobně jsem jej ani v jednom filmu nezaznamenal. Myslím si, že ani žádná škoda.  Je mi celkem líto toho. že jak sám tvrdí že se Zdenkem Troškou zná přes 10let prosadit tak sprostým přístupem jakým zvolil a to, vymyslet si lež o něčem co není ani pravda. Dostat se do televizní show a říci spal jsem se Zdeňkem Troškou..je po 10ti letech jejích ,,kamarádství‘‘  tedy, zda se to dá nazvat kamarádství, pěkně sprostý a nefér . 5124ac1a1d5d88f31e0c0200-64575.jpg

Chtěl bych říci že, za čtyři roky funkčnosti  fanklubu jsme žádný z článku na serverech bulvárních plátku zde u nás NEPUBLIKOVALI, nekopírovaly text a ani jiné další věci. Tenhle článek jsem napsal z důvodu že mě tohle chování  pana Valy rozhořčilo a vytočilo celkem dost.  Jaký je Váš názor na pana Marka Valu který se snaží být slavný a jde přes jak se říká ,,mrtvoly‘‘  ?