Jdi na obsah Jdi na menu
 


VOLBY do FARNÍ RADY 2023

Milí farníci,

dovolte, abych Vám oznámil konečné výsledky voleb do farní pastorační rady.

Hodně jsem se za to modlil a rozvažoval a dospěl jsem k tomuto rozhodnutí:

Jak víte, první čtyři, kteří ve volbách dostali nejvíce hlasů, a tak byli zvoleni, jsou

Tomáš Tichý st.
Magdalena Zámostná st.,
Petr Racek
Johanna Karenová

Mezi zvolené členy jsem se pak rozhodl zařadit ještě kandidáta, který se umístil na 5. místě. Byl totiž jen v těsném závěsu za 4. místem a zároveň se značným náskokem oproti těm, kteří se umístili za ním. Je jím pan

Jiří Göth

I jemu ke zvolení blahopřeji.

K těmto pěti Vámi zvoleným jsem se rozhodl další tři členy jmenovat. Budou to:

Rostislav Lavička
Marie Lavičková
a
Milan Zámostný ml.

Také všichni tito jmenovaní dostali ve volbách poměrně vysoký počet hlasů, což svědčí o Vaší důvěře k nim. Já jim svou důvěru dávám také.

Úkolem celé pastorační rady bude pomáhat mi rozlišovat, co si Pán Bůh od nás všech konkrétně přeje k tomu, abychom jako farnost plnili svoje poslání: společně směřovat do nebe a vzít s sebou co nejvíc lidí z našeho okolí.

(Poznámka: všechny farnosti, které mi byly svěřeny, chápu dohromady jako jednu rodinu Božích dětí, a proto mi prosím dovolte o nás všech mluvit jako o jedné farnosti.)

Členové této nové pastorační rady budou oficiálně uvedeni do služby a představeni farnosti v neděli 12.11. při mši svaté v 9,30 ve Studené a v 11,00 v Palupíně. Provázejme je prosím již nyní svou modlitbou a láskou.

V blízkých dnech budu také jmenovat ekonomickou radu farnosti, jejímž úkolem bude hledat konkrétní řešení k hmotnému zabezpečení farnosti a jejího poslání. Členy budu vybírat opět z těch, které jste navrhli a volili. Prosím, modlete se i na tento úmysl. Děkuji Vám.

S modlitbou a požehnáním

+
Martin Hönig, Váš kněz

navrh-bez-nazvu.jpg