Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdálo by se,že s příchodem podzimu se nic neděje.Naštěstí tomu tak není.V říjnu se konečně podařilo opravit lem střechy vodárny v Rokytnici.Jednalo se o výměnu části prkna tvořící okraj střechy,dále latě.Nově byl kraj izolován lepenkou znovu položeny latě a vyměněny poškozené tašky.Stálým problémem zůstává hřeben střechy,resp. náhrada originálních hřebenáčů,které jsou již rozpadlé..Řešíme náhradu,nejlépe by se hodily starší hřebenáče z nějaké střechy s klasickým tvarem..Nyní jsou k dostání spíše zakulacené tvary a hlavně za ne moc ideální cenu..Takže kdyby jste někdo věděl..je třeba zakrýt cca 8m hřebene střechy.Lepší situace je na hlavní střeše remízy s kolejí,kde nám hřebem střechy zakryje pokrývač plechovými šablonami..díkybohu..
V sobotu 14.11. se sejdeme k další větší akci,a to vyklizení "všehochuti "z přístavby a shození zbytku propadlého stropu.Příští rok se tak bude moci začít se stavebními pracemi,izolací atd..
 Pokračují i další,ne hned viditelné akce..Připravujeme přepravu darovaných panelů,které budou použity na úpravy terénu u výtopny,taktéž je v řešení přeprava druhé nápravy z lok.556.0.

Zazněly i první dotazy na Mikulášskou jízdu.Takže - ano!Jízda bude.. 28.11.v tradiční trase Letohrad - Dolní Lipka a zpět..Až budou známy podrobnosti,budeme informovat.Tak to je prozatím ve stručnosti vše.Fota budou doplněna později,neb náčelník - já :-)) přišel o fotoaparát a další momentálně není..