Jdi na obsah Jdi na menu
 


Meidtace s delfíny

25. 6. 2010

Meditace lásky a vděčnosti vodě a delfínům.

Mějte u sebe misku s čistou vodou, i pokud plánujete meditovat přímo někde u vody.  Dělejte obřad tak, jak to cítíte sami.

Koncentrovaní ve svém srdci se zhluboka nadýchněte a ve výdechu si dovolte zapomenout na všední starosti. Prociťte své srdce, jak hoří láskou, soustřeďte se také na svůj hlluboký dech, cítíte jak se vaše hruď zvedá a krev se okysličuje…

Hluboká láska vás zcela naplní a připomene vám, že jsme jedno s vodou. ..

Prociťujte energii a lásku, jak proudí skrz celé vaše tělo, mozek, ruce i nohy.

Prociťujte spojení s matkou Zemí, se životem…  Jsme její součástí a ona je součástí nás.

Jak dýcháme, naše frekvence se zvyšují víc a víc. Dovolme si prožívat lásku, radost a jednotu, která proudí v nás všech.

Postupně s naší vnitřní vizí si vizualizujeme, že jsme všichni společně na pláži a před námi je oceán. Dovolte vaší vizi, aby vám ukázala, co všechno v tento čas potřebujete. Do ničeho se nenuťte a nechte myšlenky plynout s vodou, aby vaše srdce ukázalo jen čistou budoucnost…

Jeden po druhém se budeme potkávat, pozdravíme se a budeme se držet za ruce, utvoříme kruh. Budeme pociťovat Božskou přítomnost v nás všech a nekonečný život, který nás drží pohromadě jako integrální část této krásné planety.

Dýchejte zhluboka a věnujte pozornost svému srdci. Dovolte si to procítit se všemi barvami a láskou…

Vyživujte svůj světelný paprsek čistými pocity jednoty a pošlete ho do středu našeho kruhu. Tak spolu vytvoříme velkou kouli barevného,  křišťálového  světla. Jako velký hranol spektra odrážející kosmické paprsky našeho Božstva. Tuto velkou kouli pošleme do oceánu, do hloubky, až za hranice jeho dna, do srdce matky Země.
Dovolte si otevřít své srdce a prociťujte a vnímejte odpověď matky Země. Můžete vnímat cokoliv, barvy, zvuky i jiné příjemné, navozující pocity.

Prociťujte lásku matky Země a její vděčnost. Mateřská láska je nekonečná, nevyčerpatelná, má nesmírnou starostlivost i  trpělivost vůči všem svým dětem, tedy o nás.

Dýchejte zhluboka a soustřeďte se do srdce a prociťujte přítomnost milovaných delfínů. Oni nás zvou na cestu po svém boku.

Dýchejte zhluboka, soustřeďte se na srdce tak, abychom se sladili s frekvencí delfínů, s jejich láskou…

Ať vám vaše vnitřní vize ukáže to, co potřebujete, plyňte ve spojení se svým srdcem, do ničeho se nenuďte, nechte plynout mysl samotnou a rozumu dejte v tu chvíli dovolenou J

Prociťujte energii delfínů a kontaktujte je. S vaším souhlasem se naladíte na frekvenci delfínů.  Propojí se vaše energie s delfíní a to je důležité pro další spojení s vesmírem.

Ať už je to radost, láska nebo mír, milovaní delfíni vám pomohou procítit spojení s vaším božstem přes jejich jazyk křišťálově čisté lásky.

Dovolte si uvolnit tyto bloky, které vám brání žít svou svobodu. Plavte volně a svobodně tajemným oceánem ve společnosti delfínů.

Přijměte jejich energii a kosmické vědomí.

Přijměte to, co je vhodné pro každého z nás. Ať už jsou to obrazy, zvuky, světlo, příjemný teplý pocit v těle… cokoli… Protože každý z nás má jiný způsob vnímání holografické reality. Nechte všechno plynout samo ze svého srdce.

A pak, z vaší vlastní božské Svobody spoluvytvořte čistění a transmutaci oceánu a léčení všeho života v moři.

Představte si, že se oceán stává čistým světlem a s pomocí delfínů budeme vysílat geometrické světelné hologramy z kosmické matrice delfínů.

Zůstaňte v tomto spojení, jak dlouho budete chtít a potřebovat. Spoluvytvářejte planetární čistění vody s Láskou a vděčností.

Až skončíte, dovolte si sami sobě, otevřít své srdce a zůstaňte ve spojení s vědomím delfínů. Pak vezměte svou misku s vodou a nasměrujte tam své pocity a myšlenky lásky a vděčnosti se záměrem vypustit je do oceánu, řek, jezer, rybníků, potůčků… Kdekoliv… Třeba doma v bytě. Zalijte s touto vodou například květiny, vylijte ji do vody, nechte ji vypařit na slunci, vždy se vrátí zpět k matce Zemi… do oceánu…k delfínům…zpět do atmosféry…