Jdi na obsah Jdi na menu
 


Field trip

16. 9. 2006
Tagže pjekně vod začátlku. V pátek sme šli do školy jenom tak si vzít regstr. hned v 8:25 sme autobusem vyrazily na cestu. bylo to asi dvě a půl hoďky, a něgde w prosředku sme zastawily. tam se wjetšina lidiček nažraly (teda napapali), odesse přejeli boty, a já machřil na heelys. bak sme se zase zbalily, a jeli sme dál. dyž sme tam dorazily řek sem si: kurvca! tady už sem byl! ale dy??? pak mi to došlo...byl sem tady na víletě s rodičema.
dyž se rozdělili pokoje (já filip a lukáš sme byli na čísle 6 nebo sedum) tak sme si rozbalili atd.
večír:
po ňákejch nudnejch hrách nás poslali pro dřevo, a po cestě já, jiřinka, filip a eště něgdo sme strašily šechny vostatní. to byla nehorázná prdel! fakt že jo! pak co sme tam dorazily, tak já si vzal takovou maliknou větvičku, a zase sme šli spátky. to taky bylo strašení, a taky byla prdel. kromě toho, že mi zato emilka dala na poňdělí detention :-(. kurva! no, a pak dyz sme se wratly do chatek, tak sichni (vo kterejch wim) tak usly. ve tři mě buděj 'hlasy'. polozbudim se, a v pokoji kecá filip a ferda a nikol a zuzana. hm.. tak sem se ňák probudil, a začal sem taky kecat. pak du naproti, zbudim (s asistencí filipa) odessu, míšu, dominiku atd. při tom ale nastal zmatek. voni totiž spali úplně jinak, než dyž usínaly, tagže prostě chaos. pak sem v pižamu šel wen (se kouknout co se děje). nic moc. akorát se v kruhu na trávníku kecalo, drbalo atd., a taky ňákej fočus. tag sem šel na pokoj, si peacfully lehnout do postele, načeš zjistim, že tam sou lidi. tag je vodhánim, ale bohužel to je na hovno. filip natom přece jenom byl hůř, protože na jeho posteli se ubitovali cody, niki a možná ferda. tag ho vilačili nejdříf na kraj, pak na zem, a pak se ňák asi naštwal, a vyhodil je na vedlejší postel. pak ho začne otravovat anna, která si pak lehla ke mě. luk zase byl stočenej tam, gde mjel mít polštář,, a u něj se vystřídala martina a federika (terá mu dělala něco s wlasama). pak na haje spadla branka na který se prej houpal (newim niz!) a tak kůprová vylezla, a v těch 5 začaly zase kontrolovat. pak nás wyhnaly z postílek, a vyslejchali. pak nás rozdělili do pařících a nepařících. nepařící dělali ňáký to jejich rok klajming, a my (pařící) psali ňáký hovadiny. pak zase ňáký stupidní hry, a pak už newim.
mezitim sem asi dwakrát čmajznul lukovi jeho házecí hwjezdičku, ze který sem asi prej měl druhý vánoce (lol), a voxidoval sem sní. házel sem jí na wšechni chatky. pár krát u nás, pár krát před míšou. ale to před ní byla taková prdel, to je nepopsatelný!!! pak sem hvězdičku stratil, a doma zase našel. byla v druhejch kalhotech (lol)
cestou dom s nic moc nestalo, akorát sem si schrupnul v poslední řadě. rozvalil sem se přez fšechny,a míša mi dělala polštář. příjemnej a mjekouškej! hooooodně! v půlce zase pauza. to sem si koupil semtex (ako ždy) end kolu end kinder nězo. pak s velkim sklamání při odjezdu bylo to, že si kuprová sedla do zadní řady, tagže sem kwuli ní nemoch spinkat :-( :'( aspoň je tady dobrá stará feredika, která mje šesala. taky příjemný, ale not so much.
celkově: dooooost hustý! přišlo mi to, že sem tam byl kat tři dny. ale kuprová mě (koho taky ne) děěěěěěěěěěěěsně srala!!!
gdyž sme přijeli do collage, tak nás vyhodily naproti. to půlka jela smjerem na zličín. cestou sme se eště zastavili v meka, a tam se vobjevil filip, terej řikal že nejde. pak zase šel. odves ho táta huuuustym černim infinitim. po tom akorát já, odessa a cody sme jeli na mustek, tak jela dom odessa, a já šel doprowodit cody. pak už dom, gde bili šichni.
jo, a foteček je málo, ptže sem něměl cybershota (kwuli matce!!!). fotečky nejdeš po poňdělku tady. filip je totiž teďka u babičky, u který (bliky) neni net. tagže aš f poňdělí
P.S. prosím pište komentáře jakože komentážře a na ostatní poklábosení je tady chat.


dyž tajto píšu (kolem dvou ráno) tag si řikám, že sem asi blázen


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář