Jdi na obsah Jdi na menu
 


Morávková: Placaté boty nemusím!

10. 8. 2009
Dana Morávková (35) se činí. „Natáčím třetí řadu Rodinných pout a po večerech hraju v zájezdovém představení Čtyři pokoje do zahrady,“ řekla nám herečka, která mimo jiné občas připravuje choreografii.

A jinak? „Starám se o domácnost a denně vozím syna Péťu do školy,“ dodává Dana, která u nás nově zastupuje značku obuvi JLo – hispánské krásky a zpěvačky Jennifer Lopezové. „Mám ráda kozačky a lodičky, placaté boty nemusím,“ usmívá se Dana.


PONDĚLÍ:

Natáčím Rodinná pouta
Ráno jedu s klukem na osmou do školy. Dnes mám natáčecí den a jedu do Kolbenky, kde točím třetí sérii Rodinných pout. Večer hraju představení Čtyři pokoje do zahrady v Klatovech. Končím v devět a konečně jedu domů.


ÚTERÝ:

Jedu na pasové a večer do Kalicha
Dnešek je lepší a volnější. Jedu jen Péťovi vyzvednout pas kvůli nové vyhlášce, pak vyzvednu syna z angličtiny a večer se jdeme podívat na vystoupení mého muže do Kalichu, kde vystupuje s paní Hegerovou.



STŘEDA:

Trávím den v Kolbence
Jako každý den opět odvážím syna do školy a pak jedu zase do Kolbenky natáčet.

ČTVRTEK:

Hraju v Jižních Čechách
Vyzvednu syna, pak máme hudebku, kde Péťa hraje na piano a zpívá ve sboru. Večer hraju v Týně nad Vltavou ve hře Čtyři pokoje do zahrady.


PÁTEK:

Čeká mě důležitá schůzka
Dnes spěchám na pracovní schůzku. Odpoledne mám volno.

SOBOTA:

Jedeme na výlet
Na sobotu jsem se moc těšila. Po dlouhé době mám volno a pojedeme celá rodina na výlet.


NEDĚLE:

Procházka po Staromáku
Určitě půjdeme na Staromák, abychom viděli vánoční strom a pak jdeme se synem a jeho kamarádem na dětské představení do divadla Komedie. Tam nás pozval můj herecký kolega Ota Kalous.


Foto: Arabella Fashion
autor: Lucie Jánská