Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo pracuje na AC 2?

Assassins Creed 2 vyvíjí francouzský koncern UbiSoft, který měl také na svědomí první díl AC. Nedávno chtěla UbiSoft koupit americká megalomantská společnost Electronic Arts (EA), ale naštěstí se tak nestalo, jelikož se tržní hodnota UbiSoftu rapidně zvedla, a to především kvůli skvělým prodejům prvního dílu Asssassins Creed.

Jednou z klíčových postav při tvorbě AC byla krásná producentka hry - Jade Raymond. Bohužel na druhém dílu se už Jade podílet nebude, jelikož nyní dělá na jiném projektu, o kterém se zatím nic bližšího neví. Snad na pokračování bude také pracovat nějaká velmi pohledná žena, která by pro Assassins Creed 2 byla stejnou oporou, jako Jade pro první díl.


Datum vydání AC 2

Často kladenou otázkou je datum vydání Assassins Creed 2, které zatím nikdo nezná. Možná už tento měsíc nám bude nastíněno přibližné datum vydání, jelikož právě v květnu 2008 slíbil UbiSoft oficiálně oznámot Assassins Creed 2. O tom jsme vás už informovali v novince ze dne 19.01.2008, a tak snad UbiSoft toto datum opravdu dodrží.

Kde a kdy se bude pokračování odehrávat?

Další velmi ožehavou otázkou je, kde a kdy se bude Assassins Creed 2 odehrávat? Ve stejném místě a čase, jak tomu bylo v prvním díle? Nebo v úplně jiném místě a časovém období? Možná se podíváme do starověkého Říma? Do středověké Anglie? Do zákopů 20.století? Možností je opravdu hodně, a tak nám nezbývá než čekat, čím nás UbiSoft překvapí.

Hlavní hrdina

Za koho budeme v AC 2 hrát také zatím nevíme, ale jistě většina z nás předpokládá, že i v AC 2 se převtělíme do kůže nějakého zabijáka, nájemného vraha, nebo podobného člověka. Je možné, že i v pokračování budeme hrát za našeho dobře známého Altaira. Ovšem je také možné, že hlavním hrdinou bude úplně jiný muž, nebo dokonce žena?

Kolik bude mít AC dílů?

Šéf Ubisoftu Yves Guillemot slibuje, že na hry ze série Assassin´s Creed se můžeme těšit po mnoho let. Jedno pokračování je právě ve vývoji a další prý budou následovat. Vyplývá z toho tedy, že Assassins Creed nebude trilogie, jak se původně předpokládolo, ale bude mít mnohem více pokračování?

Na jakých platformách bude AC 2?

O tom, na jaké platformy budou další díly Assassins Creed, Ubisoft také mlčí. Internetem kolují různé spekulace, jako např.: "Jelikož PC verzi Assassins Creed si spousta lidí nelegálně stáhla, tak pokračování Assassins Creed 2 bude pouze pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3." S největší pravděpodobností jsou toto pouze fámy a nepravdivé informace, jelikož UbiSoft je znám tím, že hry vydává multiformátově, tedy pro všechny pratformy (PS3, Xbox 360,Psp a PC). Navíc by se určitě nechtěl připravit o zisky z prodeje AC 2 na PC. Třeba to bude jako s AC 1, kde se PC-čkáři dočkali hry s několikaměsíčním zpožděním, oproti konzolovým verzím.

 Assassins Creed II  AC2  ACII 

Multiplayer

V prvním díle Assassins Creed jsme se multiplayeru nedočkali, ovšem v AC 2 už možná bude, jelikož právě spousta fanoušků by multiplayer v AC 2 uvítalo a UbiSoft si je toho jistě vědom. (Nedávno proběhla na zahraničních webech anketa, co by hráči chtěli mít v AC 2, a právě multiplayer byl jednou z nejžádanějších věcí, kterou by hráči uvítali v AC 2).

Jak by byl multiplayer ve hře zpracovám můžeme jen tipovat. Třeba by mohl být podobný tomu z GTA 4, kde je několik multiplayerových módů, které se různí svými úkoly. Navíc také jeden mód, ve kterém máte otevřený celý svět a můžete si v něm se svými kamarady dělat co vás napadne. Prozkoumávat město, zneškodňovat stráže, nebo se třeba jen tak navzájem zabíjet a další věci. Na škodu by určitě nebyl ani split-screen multiplayer, kde mohou hrát dva hráči na jedné obrazovce.

Ovšem všechno jsou to jen spekulace, a jestli UbiSoft splní toto zbožné přání fanoušků a udělá multiplayer součástí Assassins Creed 2, se dozvíme až to sám UbiSoft bude chtít oznámit.

Nový gameplay trailer z Assassins Creed 2 je tu!




Dnes UbiSoft dodržel včerejší slib a dnes do světa vypustil nový gameplay trailer z Assassins Creed 2. Tento fantastický trailer jako první zveřejnil český herní server Eurogamer.cz.

http://www.eurogamer.cz/videos/assassins-creed-ii-novy-trailer

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hovno

(Krytik569skot, 19. 12. 2009 16:24)

Tyto stranky stoji za hovno!!!