Jdi na obsah Jdi na menu
 


16.5.2009 výlet do ZOO Plzeň a návštěva u Danušky

16. 5. 2009

Protože loni se nám velice líbilo v ZOO Plzeň, proto si letos zopakujeme její návštěvu, ale pro změnu si prohlédneme hlavně kytičky  a botanickou zahradu – předpokládám, že už je nyní vše v plném květu. A také se tam přes tento víkend konají dny japonské kultury – takže i něco jiného můžeme shlédnout…..

A hlavně opět se společně sejdeme, neboť si ještě od posledka  máme co říci, prodiskutovat hlavně to, co jsme při posledním srazu v KT nestačily – takésamozřejmě nevynecháme naše „cestovní dýchánky“, na které se všechny těšíme …..

Po prohlídce v ZOO zahradě se přesuneme k Danušce, která opět připravuje pro nás sladké pohoštění……  posedíme a naplánujeme samozřejmě další naši polečnou aktivitu – podle přání a nápadu Marušky Černých na příští měsíc – přesné datum sobota 13.6.2009 – cesta na Koráb, kde jsme přesně před 40.-ti léty měly pomaturitní „mejdan“. Nyní to již nebude mejdan v pravém slova smyslu, ale jen vzpomínkové posezení nás „věkově dospělých“ a zkušenostmi oplývajících „šohajek“ ……..    

Aby se nám dobře plánovalo, vezmu příslušnou mapu…..

To je pro dnešek to nejdůležitější – sice se Bětka a Maruška nezúčastní, ale určitě nám pošlou SMS. Oni totiž mají jiný program... -  mějte se OK – podle hesla „stěstí“ ...