Jdi na obsah Jdi na menu
 


Modří úspěšně, příští víkend další mazec

Tento víkend odehráli modří druhé turnaje ve svých finálových skupinách.

 

Áčko a Béčko hoblovalo v Červeném Kostelci už v sobotu. Z 24 přihlášených družstev se během sezony chlapci probojovali mezi nejlepších 6 a úroveň hry tomu odpovídala. Škoda, že některým chlapcům chybí větší srdce a hrozně rychle sklopí uši. Benjamínci z Céčka hráli v neděli doma a dle referencí zahráli super. Výsledky a stav ve skupinách najdete v oblíbených odkazech.

 

Dnes bylo také mimořádné soustředění mladších žáků, před kvalifikačním turnajem na Mistrovství ČR. Vzhledem k tomu, že jsem zaskakoval na bazénu netuším, jak se dařilo a s jakými ambicemi mlaďáci budou v sobotu (pouze v sobotu) od 10:00  v Hradci Králové, v oblíbené tělocvičně, bojovat o postup. V každém případě jim budeme držet palce a podpora rodičů, protože HK není zase tak daleko, by se určitě hodila.

 

Do Prahy je to o něco dál. V našem hlavním městě se pokusí rozdávat volejbalovou radost a hlavně jedou bojovat o postup do extraligy naši kadeti. Ti už mají v této sezóně splněno měrou vrchovatou a něco navíc by byl velmi příjemný bonus. Skupina je těžká a postupový klíč drsný, přesto nebudeme stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko.

 

Jedná se o předposlední velkou akci, pak už zbývá jen M ČR starších žáků. Pokud byste jeli do Prahy na nákupy nebo do divadla - hrajeme od 12: 00 a 15:00 v sobotu a od 12:00 v neděli v Hale na Proseku. (Vedle čutá falešná Bohemka)  

img_20190406_133347.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář