Jdi na obsah Jdi na menu
 


VK Sport RK - VK TJ Lanškroun 0:3,2:3

Na zápasy s Lanškrounem se těším. Zaprvé kluci jsou to vždycky šikovní, na jejich hru se rád dívám už od té doby, co jsme se utkávali s ročníkem nar. 1992 a za druhé, s trenérem je sranda, vždycky vyvede nějakou prču, když se nepíská podle něj.

Obojí se mi splnilo. Nad všemi čněl 209 cm vysoký kluk, který nás doslova umlátil. Navíc to byl jediný, který dokázal pozdravit a choval se skromně, na to co už umí, takže bych si tipnul, že to někam dotáhne. Ostatním "hvězdám" soupeře se naši kluci hravě vyrovnali a v některých činnostech je i předčili. Většina setů se rozhodovala v koncovce a tam byl přeci jen soupeř, i díky větší herní praxi, lepší. Naplno se to projevilo v koncovce 5. setu, kdy soupeř zkušeně odvrátil tři naše mečboly.

Rychnováci, ale předvedli zatím svůj nejlepší výkon v soutěži a to i přesto, že dva hráči základu nemohli nastoupit vůbec, Žižka Škop odehrál část setu a pak jsem ho raději šetřil.

Chlapci jdou zítra do kvaldy ČP kadetů v nezměněné sestavě. Pokud předvedou to co dnes, musí bez problémů postoupit.

Držíme palce!

TN

PS: Hecování samozřejmě do volejbalu patří, přiblblá gesta však spíše vypovídají o jejich autorovi. Oba makovci, kteří kromě siláckých gestikulací ukázali vrchol demence před 2. zápasem, když při rozsmečování podskakovali pod síť a pak pomalu procházeli podél saka, ovšem na straně u nás, zahráli tužku. Jednoho museli vystřídat, přes druhého jsme získali oba sety. Jsem zvědav, kde budou za 5 let...