Jdi na obsah Jdi na menu
 


ALPY - VOŠ A SPŠ RK LEDEN 2013

 

Info pro studenty přihlášené na LVK - Lienz

 

Odjezd:           Od budovy tělocvičny VOŠ a SPŠ RK ve 20:00  Sraz účastníků je v 19:00!!!                                      (Návrat z LVK je v cca 5:30 také k tělocvičně VOŠ a SPŠ RK.)

                         První skupina : odjezd neděle 6.1. - příjezd pátek 11.1. 2013

                         Druhá skupina : odjezd čtvrtek 10.1. - příjezd úterý 15.1.2013

                         (rozdělení do skupin dle školy a přihlášek naleznete v příloze Excel)

Studenti před odjezdem předloží cestovní pojištění a potvrzení o bezinfekčnosti. (Cestovní pojištění lze zajistit hromadně u CK, ale vychází to dráž než když se každý pojistí individuálně u svojí ZP. Např. VZP s pojištěním odpovědnosti – 85,-Kč)

Zavazadla: Max . 20kg, v pevném obalu. V žádném případě nebrat věci volně v igelitové tašce! Lyže svázané nebo ve vaku, snowboard pokud možno také ve vaku.

Příjezd:        Příjezd na hotel v cca 7:00  Přepravce má právo během cesty vykázat osoby, které nebudou respektovat “Přepravní řád“.

                      Po příjezdu obdrží studenti skipasy (proti záloze 5,-EUR, tuto zálohu dostávají při ukončení LVK zpět) Skipasy fungují jako čipy, není tedy nutné je při průchodu turnikety vyndávat z kapsy nebo je mít zavěšené na šňůrce.

Výcvik:        Probíhá na sjezdovkách Zettersfeld a Hochstein(www.lienzer-bergbahnen.at)   

                     Doprava do Skicentra je v ceně, mezi skicentry,cca 15 minut, je zdarma 

                     (po předložení skipasu)

Ubytování:   V hotelu Iselsbergerhof (www.iselsbergerhof.at) v jedno- až třílůžkových pokojích se sociálním zařízením. V celém objektu je k dispozici WIFI připojení na internet - zdarma. Majitel hotelu vybírá kauci a´10,- EUR na osobu. Tato kauce je při odjezdu, poslední den při snídani vrácena, pokud nedojde k hrubému porušení “Hotelového řádu“. S tímto řádem se studenti seznámí cestou z RK do Lienz.

Strava:           Strava probíhá formou polopenze. Strava začíná večeří v den příjezdu a končí večeří v den odjezdu. Snídaně je formou švédských stolů, k večeři je jednotné jídlo formou  “Dokud neřeknu dost“. Obědy si zařizují studenti ve vlastní režii na sjezdovce. (např. Gulagesuppe 2,5,- EUR, hl. jídlo 6 – 11,- EUR) Možno nakoupit v supermarketu – ceny srovnatelné s tuzemskými.

V ceně:         Doprava, ubytování, čtyřdenní skipas, místní doprava - hotel - skicentrum, polopenze , MHD  

                        Storno: Pokud se student nemůže ze závažných důvodů LVK zúčastnit, dostává při odhlášení (nejméně 1 měsíc před zahájením kurzu) zpět investovanou sumu mimo adm. poplatku. V případě, že by došlo k odhlášení na poslední chvíli (doloženo lékařskou zprávou) dostává student zpět 50% z celkové ceny.  Pokud by nastala tato situace je ideální najít za sebe náhradníka.

S sebou:         Kromě lyžařského vybavení ( lyžuje se ve výšce nad 2000m.n.m.),opalovací krém s ochr.f. min.20, hygienické potřeby, plavky (zájemci mohou navštívit plavecký bazén), zákl léky (paralen, endiaron, obinadlo ...)

Kauce: Každý účastník hradí při ubytování 10EU kauci, která je mu vrácena při odjezdu, pokud neporuší závažným způsobem hotelový řád. Např.: Kouření na pokoji, rušení nočního klidu, rozbití vybavení atd. 

 

POTVRZENÍ O BEZINFEKČNOSTI

Prohlašuji, že okresní hygienik ani ošetřující lékař nenařídil dítěti:

……………………………………………………..nar.: ………………….., které je v mé péči karanténu, zvýšený zdravotnický dozor a též mi není známo, že v poslední době přišlo dítě do styku s osobami, které onemocněly přenosnou nemocí.

 

 

 

 

 

LVK web 4.xls  Seznam studentů obou kurzů. Studenti označení červeně dosud neuhradili LVK.