Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistrovství ČR B-) ... po skvělém výkonu!!!.. a rozhodnutí STK

27. 4. 2012

Sice to chvilku trvalo, ale stalo se jediné, co muselo přijít. Ať se to může zdát vůči Přerovu nespravedlivé, jiné řešení STK přijmout nemohla. Po odchodu hráčů ČT ze hřiště udělali chybu organizátoři turnaje, že nepostupovali dle řádů hned. Mohlo být okamžitě jasno a nikdo by se nemohl cítit ukřivděný.

Je pravda, že jsme s postupem moc nepočítali a také nikdo nepočítal s námi. Když nám nakonec chyběl dle původní tabulky jeden set mohlo se to zdát kruté. Zvlášť, když víte jakým stylem jsme ztratili v koncovce celkem tři sety . 

Nedávali jsme žádný protest, STK rozhodla tak, jak musela. Nyní je na nás, abychom dokázali, že si postup zasloužíme, a že na MISTROVSTVÍ ČR patříme!!!

Ceska_Trebova_MCR-ZCI-D_stanovisko.pdf

Naši kluci zanechali ve Zlíně skvělý dojem. Nepostoupili jsme do další fáze pouze na poměr setů, ale já bych z toho smutný nebyl.

Předvedli jste kluci perfektní výkon, prohnali jste mnohem zkušenější soupeře viz:

Zlín                        8. v celovém pořadí ČP -  prohra až v tiebreaku

Beskydy               9. v celkovém pořadí ČP - VÝHRA V TIE BREAKU!!!

Znojmo              10. v celkovém pořadí ČP - VÝHRA 2:0!!!

Česká Třebová 18. v celkovém pořadí ČP - VÝHRA 2:1!!! (tady ten set nám asi chybí)

Jsem nadšený z výkonu všech hráčů. Jirka rozděloval parádně balóny a mezi trenéry se o něm hovořilo jako o nejlepším nahravači turnaje. 

Celková bilance 4 vítězství - 2 porážky. Asi jsme měli nejtěžší kvalifikační skupinu, ale s tím nic nenaděláme. 

Pokud bych měl jednou větou zhodnotit celý turnaj: "Ještě nikdy jsme neměli družstvo, kde nikdo ani na okamžik nevypustil natož nezabalil zápas. Tito kluci bojovali od prvního do posledního balonu, drželi spolu i s hráči z lavičky. Karle, dobře jsi je vychoval! Díky"