Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhra nad poslední Kutnou Horou

1. 9. 2010

 

 

ObrazekV dohrávce 1.kola krajského přeboru starších žáků jsme zavítali do Kutné Hory. Kutnohorští utrpěli v neděli v Lysé nad Labem debakl 0:12 a byli poslední se skórem 0:14. My jsme tam přijeli vyhrát a nastřílet co nejvíce gólů...

 

 

Sestava UNIONU pro dnešní zápas vypadala takto.

 

Obrazek

Záaps začal v 16:30. Hned v úvodu jsme si vypracovali šanci. Z vápna střílel Baláž, ale střela letěla těsně vedle branky. V 5.minutě se Baláž ovšem už trefil. Dobře si naběhl na přihrávku a zakončil. Za chvíli jsme skórovali znovu. Braniš vybojoval míč a dal druhou branku Unionu. Pak šel ze strany do vápna Pánek. Vystřelil. Z dálky to vypadalo, že míč do brány nezapadne, ale naštěstí opak byl pravdou - 3:0. Pak jsme několik dalších šancí nedali. Další gól přidal dobrou střelou Skuhravý. Patý gól do branky domácích přidal po centru Koloveckého Dosoudil. Náš gólový účet v prvním poločase uzavřel svou druhou trefou v zápase Baláž.

 

Druhý poločas byl z naší strany horší. Sice si ani druhý gólman Nims nesáhl na balón, ale herně byl druhý poločas horší. Celý poločas jsme sice měli jasnou převahu, ale sedmý gól dal až po deseti minutách hry Braniš. Ovšem pak jsme dlouho nemohli vstřelit další branku. Dvě šance měl Koš a tři šance měl Dobšovič, který dokázal proměnit až tu třetí. V tomto zápase jsme si mohli hodně vylepšit skóre, ale hodně šancí jsme neproměnili.

Obrazek

 

 

 

 

 

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář