Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzhledem k nemalým zkušenostem jak v obchodu, tak i servisování zemědělských a nákladních plášťů se dovolujeme nazvat specialisty v tomto odvětví. Zemědělské a nákladní pneumatiky, na rozdíl od osobních vyžadují přece jen o poznání větší znalosti a zkušenost při jejich prodeji, montáži a obzvláště jejich opravách. My jsme díky osmileté, respektive jedenáctileté praxi a nespočtu absolvovaných školení tyto znalosti získali a nyni je využiváme při pomoci našim zákazníkům.

 V současné době spolupracujeme s největšími dodavateli zemědělských, nákladních i osobních plášťů a díky tomu Vám můžeme nabídnout ty nejlepší podmínky pro Váš nákup. Dokážeme Vám nejen poradit který druh pneumatik bude nejvhodnější právě na váš stroj, ale zároveň Vám tyto pneumatiky v co nejkratší možné lhůtě dodat a za zvýhodněné ceny i ODBORNĚ  namontovat. Samozřejmostí je i bezplatná likvidace ojetých pneumatik i následná poradenská činost a případné opravy.

 Věříme, že komplexní služby, které nabízíme Vás osloví natolik, že se stanete našimi spokojenými zákazníky.

 Spousta obchodníků je schopno Vám pneumatiky dodat, ale namontovat Vás je pošle jinam, staré pneumatiky od Vás odebrat nechtějí a případným problémům se šikovně vyhýbají. Jejich heslem je "PRODAT ZA KAŽDOU CENU A PO MĚ POTOPA" My se takto nechováme a chovat ani nechceme. Víme, že vracet se bude pouze spokojený zákazník a snažíme se pro to udělat maximum.

 Proto Vám už nyní můžeme slíbit, že uděláme vše proto, aby jste od nás odjížděli vždy spokojení a rádi se k nám vraceli a obraceli se na nás se svými požadavky a starostmi.