Simpsonovi jdou na známky!!!

Simpsonovi jsou americkým národním fenoménem stejně jako třeba bývalí prezidenti. Dokazuje to fakt, že stejně jako u největších amerických státníků umístí pošta na známky také portréty hlavních hrdinů animovaného seriálu.

Americký poštovní úřad US Postal Service oznámil 1. dubna, že známky s postavičkami na známkách skutečně vydá a že se nejedná o žádný aprílový žert. Emise známek je poctou dvacetiletého výročí seriálu, který slaví úspěchy téměř ve všech zemích světa. Jedná se také o nejdéle běžící prime-timový americký seriál.

Navíc budou mít postavičky svou známku ještě v době, kdy stále dráždí mozkové závity a bránice diváků novými příběhy. Portréty pro známky vytvořil autor seriálu Matt Groening a první náhledy se objeví 9. dubna na webu US Postal Service.

Simpsonovi jsou americkými ikonami, zcela určitě. Jsme z toho nadšení a myslíme si, že stejně tak bude i celá Amerika. Pro nás je to obrovská příležitost, jak dosáhnout na novou generaci nadšenců pro známky,“ uvedl mluvčí Mark Saunders.