Jdi na obsah Jdi na menu

     Konečně nám začíná hokejová sezóna 2012-2013. I přes veškerou snahu ze strany oddílů,které měli zájem hrát KSM nebylo ze stran krajských vedení toto akceptováno a proto jsme vzali s povděkem možnost tak jako loni účast v soutěži na orlickoústecku.

     První utkání bychom měli sehrát 4.11.2012 v Rychnově s Třebechovicemi "B". Z toho vyplívá,že domácí zápasy budeme hrát v Rychnově a Česticích.

 

 

Pro upřesnění podmínek a modelu letošní soutěže přidáváme pár výčtů ze zápisu z aktivu oddílů OSLH z 28.6.2012:

    V řádném termínu (31.5.2012) se do soutěže mužů přihlásily oddíly: Dlouhoňovice, Králíky, Lanškroun B, Řetová, Semanín, Voděrady, Žamberk. Po termínu přihlášek se přihlásilo mužstvo HC Město Rychnov nad Kněžnou.

    Tým Choceň B potvrdil, že nemá zájem v letošním roce o účast v OP, naopak na poslední chvíli byl výkonný výbor (VV) požádán o přijetí účasti týmu Čestic a Třebechovic B. Hlasováním oddílů z okresu (6 pro, Králíky nepřítomni), byl vysloven souhlas pro účast těchto oddílů v soutěži 2012-2013.  

    Odhlasován byl systém soutěže pro 10 mužstev. Každý s každým dvoukolově doma-venku dle Bergerových tabulek a vylosovaných čísel. Po této základní části končí mužstvo na 10.místě (sehraje celkem 18 zápasů). Ostatní se rozdělí na trojice (1-3,4-6,7-9) a sehrají spolu play-off systémem každý s každým doma-venku, přičemž původní body se NEZAPOČÍTÁVAJÍ (tato mužstva sehrají 22 zápasů).

    Vylosovaná čísla: 1. Čestice, 2. Řetová, 3. Semanín, 4. Dlouhoňovice, 5. Lanškroun, 6. Rychnov nad Kněžnou, 7. Voděrady, 8. Králíky, 9. Žamberk, 10. Třebechovice

    Oddíly souhlasily s možností odehrát v některých případech 2 kola v týdnu. Vyslovily přání aby soutěž proběhla v termínu od listopadu do max. 17.3.2013.

    Oddíly souhlasily s výjimkou pro oddíl Lanškroun B v oblasti střídavého startu pěti hráčů za „A“ mužstvo (podrobně bude popsáno v Rozpisu soutěže). Naopak je ZAKÁZÁN start juniorů, nastupujících v krajských juniorských soutěžích.