Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krč - Slavia 4:2 (1:2)

9. 6. 2010

Po loňském zápase se spustila na našem webu neuvěřitelně dlouhá diskuze, která ukázala na plno bolístek mládežnického fotbalu a rozkryla i některá „veřejná“ tajemství.

Myslíme, že každý tým má své problémy a sám si je musí i vyřešit. Tato sezóna se Slavii 00 nepovedla, ale mají hráče, na kterých mohou stavět. V předehrávaném utkání naše Okurky podali nejslabší výkon jara. Hra byla příliš upracovaná. Zbytečně závodili a dokonce prohrávali i souboje o rok s mladšími. Ve svém týmu bychom rádi viděli Marka. Myslíme, že bychom mu mohli nabídnout zajímavé možnosti pro další fotbalový růst. V těchto fázích nemá dostatek kvalitních hráčů okolo sebe. Po vytvoření větší kvality v jeho ročníku by se samozřejmě vrátil. Šancí bylo opět dost. Cíl sezóny se splnil na 50%. Nejvíce vstřelených a nejméně inkasovaných branek se splnil. 100 gólová hranice ovšem pokořena nebyla.
TRENÉŘI: Někteří by asi byli spokojení, ale takto se fotbal nehraje. Okurky vůbec nerespektovali soupeře dokonce ani po vstřelení úvodní branky. Byli lepším týmem to ano, ale končit v suchém triku se nám nelíbí. V pauzách na turnaji se určitě vrátíme k tomuto přístupu. Slavia má dobrou rychlost, bohužel pouze bez balónu. Naše neproměňování je drželo celý zápas ve hře. Mají výhodu jména. Za nějaký čas budou patřit zcela jistě k těm nejlepším v Praze. Škoda jen těch talentovanějších. Nemají momentálně ideální podmínky ke zlepšování. Potěšilo nás jejich chování po porážce. Musí co nejrychleji zapomenout na tento ročník. Umístění nemusí řešit, ale ani výkony nebyly takové, jaké asi očekávali. Na závěr poděkujeme Džejdžejovi, pískal další ze svých utkání. Slavia byla na začátku překvapena, ale nakonec hra byla plynulá ke spokojenosti obou. Kéž by bylo více takových odvážných. Pouze týmy 2000 Slávie a Bohemky a Sparty 1999 se nebály hrát bez rozhodčích nebo s rozhodčím z MŽ. Slávie dokonce mistrovské utkání! Hra měla spád a kluci měli k sobě úctu a nikdo se nepřel o aut či roh. A popravdě byly to jedny z nejlepších utkání, které jsme mohly odehrát. Jen si nedovedu představit, jak by asi zápas vypadal se Spartou 2000. Je to holt vždy o rodičích a trenérech… Ta největší poklona za splnění cíle i velmi pravděpodobným králům střelců. Jste pro nás MISTŘI. Někdy méně je více. V této kategorii obzvláště. Jako nejlepší 99 se ukázali jednoznačně Žižkovský plejéři. Celkové hodnocení po týdenní dovče.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář