Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krč - Motorlet

26. 9. 2009

Krč - Motorlet 6:0 (3:0)

www.spartakrc.cz

Nechceme psát o tom, co zamýšlý některé kluby tím, že nechávají hrát mladší proti starším. Aritma, Motorlet a ostatní mají výborné 2000 a myslíme, že by jim a podobným slušela svoje výkonnostní soutěž, o jaké mluví naši trenéři.

Motorlet byl rychlý, důrazný, zodpovědný, ale bohužel proti starším si nedovolil skoro nic. Musíme přeci chtít více, než jen prvky, kterými se prezentuje naše liga. Je škoda, že rodiče (diváci) nevidí v týdnu, jak všichni dělají zidanovky, přešlapovačky a další své fintičky. O víkendu jakoby u hostů zůstaly fotbalové parády doma.
TRENÉŘI: Musíme pochválit hosty za to, že zápas odmakali na 100%. Líbil se nám brankář, který byl velmi jistý. O našich Okurkách se už po několikáté dá napsat, že zahráli svůj vysoký standart. Výborní byli oba obránci Roláda s Tygrem. Zápas si určitě užíval i Tučňák. Příjemné je, že se prosazuje posila z Modřan – Milan (Arčí). Rádi bychom doplnili mužstvo na příští přeborový ročník a pomalu se budeme dívat na případné posily, které bychom vzaly s sebou už na zimní soustředění. V příštím kole nás čeká pravděpodobně zápas na koberci a tak se může stát, že poprvé zaváháme. Necháme se překvapit. Ale myslíme si, že ještě nenastala doba, kdybychom museli před sebe někoho pustit. Těžší soupeři budou zcela jistě později.

www.fotbal-motorlet.cz

Proti Spartě Krč bez nejmenší šance na úspěch
4.kolo – Přebor starších přípravek - Sobota 26.9.2009 11:30 – hřiště Sparta Krč-přír.tráva
Prohra na hřišti soupeře, který zatím neztratil ani bod byla přece jen odlišná od těch předchozích. Bylo to totiž utkání, ve kterém jsme neměli ani tu nejmenší šanci na úspěch a soupeř nás jednoznačně přehrál. Zatímco v předešlých zápasech jsme většinou herně nezaostávali a o bodový zisk přišli jen těsně, Sparta Krč nás předčila ve všech směrech.

Pohyb bez míče, přesné a rychlé přihrávky, individuální schopnosti, důraz. Nebylo nic, čím bychom soupeře převyšovali, nebo s ním alespoň drželi krok. Našim klukům nelze upřít snahu, ale tentokrát byl soupeř opravdu nad naše síly.

 

Sparta Krč dokazovala svoji převahu již od samého úvodu utkání. Již v první minutě musel Martin Lisičan v naší brance řešit nebezpečnou situaci včasným vyběhnutím a do páté minuty kdy jsme prvně inkasovali chytil další tři nebezpečné střely. Branku na 1:0 jsme dostali po ztrátě míče ve středu hřiště. Soupeř rychle posunul míč vlevo od naší branky, kde Kája Houha nechal protihráči spoustu času na přihrávku před branku na volného spoluhráče. Jeho střelu dokázal náš brankář ještě vyrazit ale na dorážku už byl krátký – 1:0. Branky v 10. a 18. minutě byly téměř stejné. Vláďa Houška se snažil individuálně projít přes soupeře, což se mu nepodařilo a po ztrátách míče soupeř lehce skóroval. Hlavně branka na 3:0, kdy se Vláďa pokoušel o kličku na našem vápně byla zbytečná. V prvním poločase jsme vystrašili obranu soupeře pouze díky průniku Fandy Vondráka, který byl v poslední chvíli zablokován, a pak díky šanci Tomáše Eckhardta, která vznikla po dobrém napadání rozehrávky Sparty Krč.

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili o něco aktivněji, a snažili jsme se včas přistupovat k hráčům. Částečně se to i dařilo, ale bohužel jsme se opět nevyvarovali několika zbytečných chyb, a hráči Krče jich nemilosrdně využili. Na 4:0 padla branka po střele, kterou náš brankář pouze vyrazil před sebe a osamocený soupeř pohodlně dorážel. Naše tradiční chyba, kdy nedokáže několik našich hráčů při nebezpečné situaci odkopnout míč a pouze ho ,,dostrká“ na vápno, odkud střela projde klubkem hráčů znamená skóre 5:0. Poslední gól padl po výkopu od naší branky, kdy Lukáš Lehner prohrál osobní souboj, následovala rychlá přihrávka na volného hráče, a ten si sám před brankářem poradil - 6:0. Naší největší šanci měl pak ještě Matyáš Kozák, který postupoval na brankáře, ovšem zezadu tísněn obráncem vystřelil těsně vedle.

 
Nezbývá než uznat, že soupeř byl tentokrát opravdu nad naše síly a právem se vyhoupl do čela přeborové tabulky. Více než v tomto souboji nás mrzí ztráta bodů v předchozích zápasech.

Sestava: Lisičan – Vološin, M.Houška, Hora, Breza, Krejčí – Houha, Kalabis, Jelínek, Lehner, V.Houška, Ambler – Kozák, Vondrák, Eckhardt