Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK Ajax Kolová - TJ Jiskra Aš 2:2 (1:1) na penalty 3:5

18. 8. 2019

kolova2.png

Sobota 17.8.2019 v Kolové

Po sestupu do krajské 1.B třídy došlo v kádru Jiskry k několika změnám. Do Německa odešel Vojík, naopak zpět se vrátil Draksl. Další staronové tváře jsou Novák, Brož, Sčasný a Sekáč. V prvním kole zajížděla Jiskra do Kolové. V úvodu hrála velmi dobře, hned ve 2min. běžel Sčasný sám na brankáře, vystřelil však těsně vedle. Ve 13. min. byl Novák už úspěšnější. Po úniku po levém křídle zakončil přesně - 1:0. Ve 23min. ve vápně kombinovali Pilař s Sčasným, akci zakončoval Draksl. Po půlhodině se osmělili i domácí. Nejprve Brož vytáhl hlavičku domácích nad branku, o chvilku později se už radovali z vyrovnání na 1:1. Brož podběhl vysoký míč před vápnem a domácí Gábner zakončoval do prázdné branky. Ve druhém poločase fauloval před vápnem Jaroš a z následného přímého kopu trefili domácí břevno. V 62. min. se dostal do samostatného úniku Svoboda, při zakončení však vysoko přestřelil. v 70min. byl však Svoboda sražen ve vápně, Draksl proměnil penaltu a poslal Jiskru znova do vedení - 2:1. To vydrželo jen chvilku. Na druhé straně zbytečně fauloval Šeffl a Gábner z penalty opět vyrovnal. V závěru domácí po závaru před brankou ještě trefili tyč. V penaltovém rozstřelu se trefili všichni hostující hráči - postupně Toth, Milata, Skwierawski, Turták a Svoboda. Brankář Brož druhý pokus domácích chytil a Jiskra si na úvod odvezla z Kolové dva body.  

Branky: 30. Gábner Jakub, 74. Gábner Jakub (pen.) - 11. Novák Jiří, 70. Draksl Daniel (pen.)

Rozhodčí: Peschel Filip - Vokoun Tomáš, Škarda Adam. Delegát: Skála Miroslav.

Jiskra Aš: Brož - Šeffl, Turták, Svoboda, Jaroš (Wiesenganger) - Skwierawski, Draksl (Šibal), Toth, Sčasný (Milata) - Novák (Potůček), Pilař.

Kolová: Flekač - Hájek, Bošiak, Kaksch, Pokrupa - Štěpán (Burda), Gábner, Roneš, Petrák - Zuzkovič, Šebeš.

První domácí utkání sezony sehraje "A" mužstvo doma v Aši u Tyršova domu v neděli 25.8.2019 od 10:15 proti rezervě Spartaku Chodov.