Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.A třída - Sezona 2011/2012 rozlosována - První dvě utkání odehrajeme doma

Nový ročník 1.A třídy mužů byl rozlosován a po mnoha letech se los této druhé nejvyšší krájské soutěže týkal i Jiskry Aš.

První 2 utkání nové sezony začínáme na svém domácím hřišti. První soupeř, který prověří naše muže bude celek TJ OSS Lomnice, se kterým jsme minulý rok bojovali v baráži o setrvání v krajském přeboru a díky domácí výhře 2:0 a venkovní remíze 1:1, se tam to podařilo. Letos už ale bohužel ne a proto nejméně na sezonu opouštíme nejvyšší krajskou soutěž.. Utkání začíná za měsíc - v sobotu 13. srpna a sice v 10:30. Tento čas nám byl určen pro letošní domácí zápasy.

Druhý celek, jenž dorazí do Aše, bude stará známa Lokomotiva Karlovy Vary, která spolu s námi spadla do nižší soutěže. Podotýkáme, že Loko Karlovy Vary skončila na posledním místě FINCENTRUM krajského přeboru mužů v uplynulé sezóně.

Další utkání, které nás čekají a neminou, najdete zde ----> http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/karlovarsky/souteze.asp?soutez=410A2A&show=Los

 

 

Dále sledujte naše stránky a také facebook. Jakmile budeme vědět nějaké informace o změnách v týmu, budeme Vás okamžitě informovat. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář