Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - FK Union Cheb 2001 2:2 (1:1)

fotoa.jpgSobota 18.6.2011 v Aši na Střelnici

V posledním kole FINCENTRUM krajského přeboru mužů, přívitala Jiskra Aš na svém hřišti FK Union Cheb 2001. Zajímavostí zápasu určitě bylo, že Union hrál pod tímto názvem naposledy, jelikož od příští sezony bude nastupovat pod hlavičkou FK Hvězda Cheb. Ještě, než utkání začalo, tak cca 20ti členná skupina chebských fans, rozvinula za jednou z branek transparent "Máco navždy s námi", reagovali tím na svého kamaráda, jenže tragicky zesnul v lisopadu 2010, právě před vzájemným zápasem mezi Unionem a Jiskrou.

Tak a zpátky k sobotnímu utkání. My jsme do něho šli s tím, že bezpodmínečně musíme zápas vyhrát, pokud chceme ještě držet teoretickou šanci na záchranu v krajském přeboru, naopak Cheb šel do zápasu, aby si pojistil druhou pozici za jistým mistrem - juniorkou Baníku Sokolov. A byli to právě chebští, kteří udělali první krok. Již ve 14. minutě se trefil za hosty Macháček. Ale také Jiskra se dočkala branky v prvním poločasu - ke konci první půle vyrovnal Zdeněk Šiler. Do kabiny se tedy šlo za stavu 1:1. 

Začátek druhého poločasu moc fotbalové krásy nepřinesl, ale postupně se kvalita ukazovala na obou stranách. V 71. minutě bylo na Střelnici veselo, když dostal Jiskru do vedení Vilda Bárta a tím pádem vše nasvědčovalo tomu, že získáme potřebné 3 body. Jenže minutu před koncem došlo v našem brankovišti k závaru a míč se dostal k chebskému Hudečkovi a ten se nádherně trefil nůžkami a zajistil Unionu bod.

V utkání jsme tedy vybojovali 1 bod, cože znamená, že jsme zůstali na 16., tedy sestupové pozici. To ale stále nic neznamená, jelikož juniorka Sokolova se ruší, Hazlov a Drmoul se zřejmě z krajského přeboru odhlásí a stále není jisté, kolik mužstev postoupí z 1.A třídy do krajského přeboru. 

Hned, jak se k nám dostanou informace z krajského fotbalového svazu, tak Vás budeme informovat.

Branky: 38' Šiler, 71' Bárta - 14´Macháček, 89' Hudeček

Diváci: 102

Sestavy:
TJ Jiskra Aš: Stropek - Smaha, Petříček, Šiler, Rádl - Dorotovič J., Bárta, Hančík, Kolář - Sládeček, Střeček.  Střídali: Čerňanský, Novák

FK Union Cheb 2001: Černý – Volf, Těšínský, Tonka, Neumann (46´Aleksič) – Dobeš, Šebesta (59´Rolník), Hudeček, Macháček - Žíla, Kohout (60´Mariška)

________________________________________________________

Více fotografiií najdete ve fotogalerii, nebo na facebooku Jiskry Aš: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150334371009418.425689.296607864417

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

best online essay writers t78poc

(EugeneWEF, 6. 4. 2023 9:10)

You actually reported that perfectly!
essay help 123 https://essaywritingservicetop.com websites for essay writing https://helpwithdissertationwriting.com