Jdi na obsah Jdi na menu

SUŠICE - ČECHIE 8 : 0

 HODNOCENÍ

 Branky  :  nikdo

Sestava :       Protivínský / Vaník

Korecký   Papáček    Pešek       Komanec

Herák    Lisý    Spěváček          kohout

    Kotnauer        Pražák

Marek  , Sedlák  , Čada


Tak !!! Fotbal to je hra !!!

 

I tohle se může stát  a  stává se to docela často, blbý a ještě blbější je to, když se to stane nám! Ale v důsledku je uplně jedno jestli prohrajete 0 : 1 gólem rukou z ofsidu v 95 minutě, nebo po takovýmhle debaklu, pořád je to prohra a žádný bod.

Rozhodující je to , co to s náma udělá !!!

Jestli si z toho vezmem  všechno to co nám to mělo říct a použijeme to v příštím zápase. Tohle nás NESMÍ  a ještě jednou to napíšu NESMÍ zlomit, tohle nás musí nabudit a nasrat jen a jen v tom pozitivním směru a pomoct nám to  co nejdříve odčinit. A já jsem přesvědčený, že tohle my zvládnem, ten tým je dobrej !!! 

Ono ani v tý Sušici to nebylo tak šílený jak to vypadá na tý výsledkový tabuli, ale smutný je, že o celém utkání rozhodnou dva jejich hráči, notabene když o nich víme co je to zač. Takže hlavu vzhůru, nekupujte si noviny, nechodte na web a pomalu začneme zvedat hlavy . Dobrý je, že už jsme tak nějak komplet a zdraví a i tohle určitě hrálo velkou roli v tom propadáku na Šumavě. Ono když hraje jeden po nemoci tak se to ještě schová, ale když hraje polovina týmu po 10-ti dnech v posteli, tak to musí být někde vidět . 

 

Nedělní výlet do Sušice Příkosickým moc radosti neudělal a nemohl za to pouze mrazivý vítr. Domácí tým deklasoval svého soupeře a zvítězil s vysokým rozdílem osmi branek. TJ Sušice – Čechie Příkosice    8:0   (4:0)
 K zápasu na hřiště s umělým povrchem nastoupila Čechie v sestavě Protivínský, Herák, Korecký, Papáček, Pražák, Komanec, Pešek, Spěváček, Lisý a Kotnauer, na střídání byli připraveni Čada, Marek, Sedlák, Nový a Vaník.
Začátek zápasu byl velmi vyrovnaný. První vážnější šanci měli domácí v 15. minutě, kdy po křídle utekl rychlonohý Vrhel a poslal balón před bránu, kde na hlavičku nedosáhl nabíhající Kočí. Na druhé straně to z protiútoku zkusil nůžkami Kotnauer, ale také minul. V 17. minutě utekl příkosické obraně Vrhel znovu a Kočí byl tentokrát v zakončení přesnější. Ve skluzu se trefil  za Protivínského záda a otevřel tím skóre zápasu na 1:0. Po obdržené brance Čechie zabrala a měla až do 31. minuty herní převahu. Do šance se dostal po Koreckého přihrávce Kohout, ale brankář Jarolím jeho hlavičku chytil. Pražákovu ránu stihl vykrýt jeden z obránců tělem. Ve 31. minutě se na půlce srazil hlavou Kotnauer s domácím Kotrbou. Naštěstí mohli oba pokračovat ve hře. Následovaly čtyři minuty, které rozhodly celý zápas. Ve 33. minutě domácí zahrávali rohový kop. Odražený míč se vrátil do skrumáže před příkosickou bránu a Klíma hlavou zvýšil na 2:0. Po rozehrání ztratili hosté balón, Kočí využil příležitost a potrestal jejich chybu třetí trefou. K završení smůly fauloval ve 36. minutě Papáček na rohu velkého vápna. Klíma nezaváhal a při volném přímém kopu zvýšil na 4:0.
Do druhého poločasu nastoupil do příkosické brány místo Protivínského Vaník a Komance nahradil Marek. V 52. minutě uviděl domácí Vrhel žlutou kartu za faul na Pražáka. Jarolím ale Papáčkův volný přímý kop chytil. V 57. minutě střídala Čechie podruhé, Sedlák šel do hry místo Peška. Následovala nepovedená malá domů. Než stihl Vaník zpracovat míč nohou, přiřítil se Kočí, míč mu urazil a zvýšil na 5:0.
V 60. minutě zahráli domácí rukou. Papáčkův  kop Jarolím vyrazil k Herákovi, ale ten pálil těsně vedle tyče. Domácí byli při chuti. V 62. minutě Vaník sice vytlačil Kočího ze střeleckého úhlu, ale ten stihl přihrát Vrhelovi, a ten střílel do prázdné brány. V 64. minutě domácí poprvé střídali, autora dvou branek Klímu nahradil Králík. Hosté provedli další střídání o tři minuty později, kdy Čada nastoupil místo Kotnauera. V 64. minutě Vaník zlikvidoval další nájezd Vrhela a domácí provedli hromadné střídání. Z pole odešli Kotrba, Vrhel, Halas a Fuchs a nastoupili Bešta, Varga, Budil a Kysilka. Přestože Příkosičtí bojovali až do poslední minuty, byli to hosté, kdo se radoval z dalších dvou vstřelených branek. V 82. minutě se počtvrté trefil Kočí a o dvě minuty později přidal i svůj páté platný pokus. Po uplynutí řádné hrací doby ukončil hlavní sudí Cihlář utkání za stavu 8:0 pro domácí
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 5
Celkem: 726955
Měsíc: 16991
Den: 333