Jdi na obsah Jdi na menu

Čechie - Stříbro 3 : 1

 Hodnocení trenéra Radka Vodrážky

 Branky : 2 x Luděk Jandoš , Petr Štych

Sestava :                    Protivínský

Vlček ( 12´Kohout )     Hrubý      Lisý        Komanec

Pražák ( 63´ Štych )  Pešek      Prchlík       Fiala

Jandoš ( 77´Šimandl )   Krystl   ( 72 ´Krajdl )

Votípka , Vaník , Lukeš

 

|Tak máme za sebou i Stříbro a nakonec úspěšně , ALE !!!! máme 29 bodů , ALE !!!! vyhráno ještě zdaleka nemáme. Celej týden jsem z toho zápasu měl obavy  a velký , ale naštěstí se mi potvrdily jen z poloviny. I proto my,opravdu ještě nemáme vyhráno , musíme se soustředit na Bolevec a i v tomhle zápasu uspět a pak zase budeme o kousek blíž a vyhráno budeme mít až to bude tutový !!!

Už ve 22. kole prvního roku v krajském přeboru,  jsme se dočkali zápasu , ve kterém jsme byli jasným favoritem a všude jsem slyšel jenom kolik tomu Stříbru dáme. Když budu hodně slušnej , tak i Stříbru dáme velký hovno pokud nebudeme hrát naplno , na hranici svých možností . V týhle soutěži neporazíte nikoho jen tak , vždycky musíte mít něco navíc. A tohle všechno jsme předvedli v první půli , ono Vám to třeba tak nepřijde , každej za sebe můžete klidně říkat že JÁ ale makal, ale opravdu to tak není !!! Problém je v tom , že v první půli jsme vždycky , v každou chvíli bojovali 2 , ve druhé půli to bylo v každý moment 5 , rozdíl je více než propastný . Ale na druhou stranu Vás zase musím pochválit za tu druhou polovinu , za to že jste schopni se dostat i z takovejchhle sraček a zahrát docela slušnej poločas. Ale to že jsme dali v první půli na  1 : 1 byl jen a jen zázrak a být proti nám trošičku lepší soupeř mohlo to být také 0 : 3 .

Takže máme 29 kousků a v sobotu můžeme projít do finále a doufám že to zvládneme , na Bolevec máme a máme jim i co vracet !!!

Stanly - dobře si "zapadl"do první půle , je vidět že držíš partu, pak ok

Hrubka - z tebe mám radost , dobře se na to dívá , jenom bych ti vyčetl tu kartu , za prvé byla moc brzo a za druhé hrozně daleko od brány , takhle daleko bys Ty karty dostávat neměl

Komár - až na ten plundr na konci tak  dobrá práce

Oli - tebe musim pochválit , protože když to někde hořelo běžel tam Oli a vždycky to bylo ok

Fiji - v první půli špatný , ve druhý to bylo podstatně lepší

Práža - ani tady to nebyl žádnej zázrak , jediný co bych vypichol je tvoje hra dozadu , tam to bylo ok

Jiřina - ten se z těch sraček dostal už ke konci první půle a pak to bylo dobrý , ale půl hodiny tragedie

Prchlajs - s Hrubkou asi jedinej koho můžu pochválit za první půli a potažmo i za druhou, kromě těch tří standartek , ty byly špatný , ale jelikož byly v první půli tak to chápu , ale celkově nejlepší z těch co nastoupili od začátku 

Kohy - první půle jako ostatní , paradoxně nejlepší tvoje chvíle přišly na pravé záloze , kde si byl vlastně na záskok

Vena - ještě tebe pochválim tak jako celkově, strašně moc poctivý práce si odvedl

Jandák - vždycky ten celkovej produkt někdo musí prodat a včera jsi to byl ty, v první půli jsi prakticky neměl jedinej balon a přesto si dal gola , kterej byl neskutečně důležitej , ve druhý už ten výkon byl ok a ještě jedna branka to celý posouvá o level výš.

Štychy - tak trochu Votepovské střídání , ač nemocen, indisponován a dostaje jen 30 minut hry , tak jednoznačně NEJLEPŠÍ NA HŘIŠTI , normálně tohle všechno co si tam předved , nedokážeš za 90 minut

Šimi , Vševěd - oběma chybělo zase tak málo aby se prosadili, ale jinak oba velmi dobré

Takže pánové v ÚTERÝ a ve ČTVRTEK OD 18 HOD !!!!!  Ola Vodr

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Holy - DEMJAN ????

Zápas jsem neviděl , ale zajímalo by mi , jestli tu pětku ze Stříbra měl Demjan ? Ten Demjan kterej dostal asi rok trestu a najednou hraje a chybí mu do konce ještě asi půl roku , ten Demjan kterej už mezitim dostal asi dvě červený ? Nám neprominou ani jeden zápas ze tří a jemu jich prominou 27 ze 30 ???? To ste klucí stříbrný ani nemuseli dávat odvolání co ? , to mu prominuli jen tak , nebo jste snad zatlačili ?

XXX - Re: DEMJAN ????

Ano to je on, pry pomohla financni injekce.

KuK - o

že nenapíšeš že jste dali dva goly s offsidu i domaci to videli

Sniper - Re: o

já bych se chtěl jen zeptat,jak dopadl ten zápas ve Stříbře?

Karel - To snad nepsal trener

To neni normalni psat takove hovadiny. To byl ukazkove zaplacenej zapas a to je vse co jsi tam mohl napsat. Je jedno kolik by dalo Stribro branek, pouze o to by bylo vice golu uznanych z ofsajdu. Hodne stesti a krmte ty nenazrany rozhodci dale. Az nebudete davat tak poznate Vasi hracskou kvalitu.

Venca - Re: To snad nepsal trener

Já bych řekl, že jste jenom ufňukáncí a hledáte důvod prohry jinde než ve skutečnoti je. Kdyby jste dali ty šance co jste měli, mohlo to být jinak. A co se týče rozhodčího..., pustil vám několik zákrokoků na žlutou a nevyloučil toho spielmeistra s 5kou na zádech. Mohli jste hrát druhou půli klidně v 10ti. Otřete si slzičky a za týden hrajete znova.

Tak ať se vám daří... V.

:) - :)

To by mě ani nepřekvapilo :)

Vodr - Re: :)

Tak jestli chceš vědět muj názor , tak tady je. První nevim na 70 metrů to nemužu posoudit ,ale muj názor je ten , že pokud nebyl náš hráč v ofsajdu v momentě kopu toho trestňáku , tak už pak ti dva ostatní které jste tam asi minutu nechali dorážet v ofsajdu nebyli . Druhej jsem viděl moc dobře a to ofsside rozhodně nebyl ale zase jsem viděl minimálně 3 červený karty pro Vaší "5" , ale nedostal ani jednu , jestli se nepletu .

Statistiky

Online: 12
Celkem: 724192
Měsíc: 16253
Den: 963