Jdi na obsah Jdi na menu
 


ryby - pisces

21. 2. 2015

k.800x600--2-.jpg

Vhodný dárek 

Radost jim uděláte vším, co je s romantikou nějak spojeno - sbírkou básní, DVD s klasickým filmem, hudbou, lístky do divadla či na koncert.

Potěšíte je i vonnými svíčkami, luxusní kosmetikou nebo parfémem.

Ryby mají rádi masáže a kosmetická ošetření.

Kupte jim dárkový poukaz na masáž či do kosmetického salónu.

Ryby jsou obvykle velice kreativní.

Věnujte jim deník, kam si mohou zapisovat své pocity, kupte jim štětce a barvy na malování, fotoaparát či příslušenství k fotografování.

Ocení i předplatné časopisu o umění, fotografování nebo módě.

Chcete-li jim koupit oblečení, pak volte něco na cvičení jógy či tancování nebo jim kupte módní doplňky - rukavice, šátek, šálu, kabelku.

Při výběru šperků volte menší tvary a jemné barvy.

 

Ryby neurazíte vodní fontánkou ( 21.2. - 20.3.) - Poslední znamení zvěrokruhu je vodní a vládne mu planeta Neptun. Je to vládce moří, a tak není divu, že Ryby milují vodu a vše co je s ní spojeno. Rybám se líbí kapradiny, květinové zahrádky s jezírky, skalničky, škeble jako doplňky do bytu nebo alespoň keramický vodopád na elektřinu, který umístí vedle pohovky, kde relaxují. Smyslové vnímání zurčícího potůčku uprostřed mýtiny je dostane do naprosté pohody. Keramika, skleněné doplňky, stůl, vitráže s jemným osvětlením a hrou barevných kontrastů je přesně tím, co potřebují na stabilizaci mysli, ducha i srdce. V bytě by neměla chybět hudba a vůně. Obojí je stabilizuje. Měkké tvary a hebkost dotyku je pro ně rovněž důležité, neboť vše nasávají celým tělem jako houba.

Ryby by se proto měly vyvarovat umělým hmotám a kovu, na který navíc reagují elektrizujícím způsobem. Velmi důležitá je pro ně místnost, kde by se cítily samy sebou, bez omezujícího vlivu ostatních. Pokud nebude v bytě Ryb zvládnutý princip vody a světla hrozí, že sklouznou k sebedestrukci, což se projeví závislostí na alkoholu či tabáku.

Nejvhodnější barvou je pro Ryby bílá. Má na ně magnetizující a léčivé účinky. Měly by si jí proto v bytě dopřát co nejvíce. Z vůni je stabilizuje jasmín, vůně jara a mořské soli. Taky koupelna je důležitou místností, kde si dokáží odpočinout. Ideální je pohodlná velká vana a příjemné obklady teplé starorůžové barvy nebo odstínu mořských řas. Ryby by se měly vyhýbat černé a šedé, která je deprimuje. Jsou citlivé na příliv a odliv a barometrický tlak. V ložnici by mělo být chladněji a během spánku by hlava měla směřovat zásadně na západ. Byt by měl být situován na severovýchod nebo severozápad.

 

Náhledy fotografií ze složky ryby

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář