Jdi na obsah Jdi na menu
 


lev-leo

26. 7. 2015

k.800x600.jpg

dárky vhodné pro lva

Lvi si potrpí na okázalost; ať jim koupíte cokoliv, nesmí to vypadat lacině.

Chcete-li Lva opravdu potěšit, asi budete muset udělat průvan v peněžence.

Radost jim udělá výrazný šperk, drahý parfém, luxusní pero nebo cokoliv, dárek vhodný pro lvíčka je právě v módě (nejdokonalejší mobilní telefon, MP3 přehrávač apod.).

Pokud se vám nechce utrácet za exkluzivní parfémy, belgické pralinky či aktovky z pravé kůže, můžete využít skutečnosti, že každý Lev je v hloubi své duše věčným dítětem, a nadchne ho proto třeba společenská hra, puzzle, hlavolam nebo obyčejné plyšové zvířátko. 

 

 

Lev si byt zařídí luxusně ( 23.7. - 22.8.) - Lev je další ohnivý živel, kterému ovšem patří Slunce - zdroj vitality a zdraví. Jeho byt by měl podporovat tyto energie, aby se v něm přirozeně "dobíjel", a tak zůstal v dobré mysli a nesmutněl, či nebyl slabý jako moucha. Místnosti by měly být vzdušné, zařízené pár kusy naprosto luxusního nebo velmi kvalitního, nejraději značkového nábytku. Obrazy -originály jsou naprostou samozřejmostí. Stěny by měl mít Lev bílé, aby nábytek a interiér dokonale vynikl. Materiál dřevo a kámen,

s kovem opatrně a spíš hodně skla a vitráží. Jeho slabůstkou je koupelna. Měla by být zařízena velmi pečlivě, s možností výhledu na zahradu nebo aspoň s možností okna, které bude dekorováno živou zelení. Lev miluje vůně spíše těžší, éterické jako růže nebo jasmín. V koupelně by rovněž mělo být výrazné zrcadlo a pocit dokonalého pohodlí a luxusu. V ložnici satén, damašek, velká manželská postel, která něco vydrží. Barvy okrové žluti, medu, kontrasty něžné modré a šeříkově fialové a zlaté doplňky. Tvary proměnlivé, spíš lehce kontrastní, pokud jde o ložnici, pouze oblé. Jemné nasvícení spoustou lampiček nebo svíček Lva krásně stabilizuje a dodává pocit klidu do mysli i duše. Lev nesnáší hlučnost, pouze měkkou a kvalitní hudbu, i když je sám někdy dost hlučný. Potřebuje aby byt rezonoval s jeho hlasem, aby měl pocit, že vše má i zde "pod kontrolou".

 

Náhledy fotografií ze složky lev

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář