Mixér
Příspěvky
Gurmánské festivaly: Květen patří milovníkům dobrého jídla, vinařům i pivařům
28. 4. 2010
Letní gurmánská sezona začíná. Květen, měsíc lásky, jakoby se stal pro tento rok i měsícem milovníků dobrého jídla a pití. Ti totiž mohou vyrazit hned na několik festivalů, kde ochutnají netradiční vína, piva z malých sklepů, cizokrajné lahůdky i klasickou českou kuchyni.
V Hiltonu to roztočí po turecku
26. 2. 2010
Vybaví se vám pod tureckou kuchyní jedině turecký med? Potom zajděte do hotelu Hilton, kde vás okouzlí speciální turecké menu.
První biojatka v Česku: Kvalitnější maso zaručí porážka bez stresu
25. 2. 2010
Nejíte maso, protože vám vadí neetické zacházení se zvířaty na jatkách? Svůj postoj můžete změnit díky přístupu biofarmy Sasov u Jihlavy, která založila první česká biojatka. Budou rovněž jedny z mála v celé Evropě.
Francouzské speciality v českém obchodním centru
7. 12. 2009
Křupavé bagety, lahodné paštičky, lanýže, pravé šampaňské. Symboly země galského kohouta mohou zamířit z trhu přímo na váš předvánoční stůl.
Mikuláš vám nadělil kila ořechů. Co s nimi?
6. 12. 2009
Nelouskejte ořechy jako Marfuša, dejte si je stylově!
Perníková čokoláda v retro cukrárně
1. 12. 2009
Láká vás horká čokoláda s příchutí mandlí nebo chilli? Pak právě pro vás otevřela Čokoládová cukrárna.