Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vladimír Haneška : Žádáme odškodnění obětí exekučních procesů!

 Žádáme odškodnění obětí exekučních procesů!

Vyzývám prezidenta Zemana  aby bezodkladně vyhlásil dluhovou amnestii všem obětem exekucí pod 1 milion Kč a tak zastavil genocidu střední třídy a lavinu lidí, kteří v depresi a ze zoufalství páchají sebevraždy.

Český systém exekucí vyrábí  lidské pochodně, sebevrahy, bezdomovce a nezaměstnané, protože nikdo nezaměstná člověka psychicky na dně či bez střechy nad hlavou.


Lidé se ihned dostávají na absolutní okraj společnosti,  bez možnosti návratu do normálního života.


Exekuční likvidace je okamžitý, nevratný, doživotní trest a to často pro celou rodinu oběti.  
Zoufalí lidé si půjčí peníze, protože  doufají, že najdou práci a peníze splatí. Pokud se to nepovede, přichází dluhový vír,  horizont události černé díry exekucí.


Exekuce utržené ze řetězu a jejich hromadné zneužívání jsou hlavním důvodem, proč se stále více lidí v této zemi  staví proti vládě a proč formy protestu nabývají na agresivitě.
 

Za tento stav mohou / bez výjimky/ všechny polistopadové vlády, protože to připustily. Vždyť jich samých se to netýká. Oni okrádají náš stát i nás vesele dál.  Oligarchové vydávají zákony tak, aby na nich profitovali. Tohle není demokracie, ale genocida střední třídy v nejhorším slova smyslu.  
 

Člověku, jen trochu soudnému, by útok paintballovou pistolí určitě jako důvod  k revizi svého chování stačil. Do sebe zahledění politici intoxikovaní mocí, ale očividně  soudní nejsou....  
 

Vyzývám prezidenta Zemana  aby bezodkladně vyhlásil dluhovou amnestii všem obětem exekucí pod 1 milion Kč a tak zastavil genocidu střední třídy a lavinu lidí, kteří v depresi a ze zoufalství páchají sebevraždy.
 

Vyzývám prezidenta Zemana a vládní koalici, aby byly všechny exekuce prohlášeny za nelegitimní, protože zákon o nich je v rozporu s Ústavou, listinou základních práv a svobod a mezinárodních smluv, kterými je ČR povinná se řídit. 
 

Vyzývám prezidenta Zemana a vládní koalici, aby byly podniknuta opatření směřující k odškodnění obětí exekučních procesů.

 

 
pondělí 25.5.2015 10:10 (upravené pondělí 25.5.2015 10:49) | karma článku: 28.50 | přečteno  957 x
 

Náhledy fotografií ze složky Bez charakterní pakáž

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář