Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chci psát o čem se mlčí nebo se nesmí psát,například o zlodějně podporované státem.Nic jiného to není než zlodějna a obrovská lichva.Oni tomu říkají tunelování ale to musí jít o státní majetek,když jde o občana tak je to asi v pořádku? Tak pište jsem zvědav na Vaše reakce a názory ?! antiexekuce@seznam.cz

 

 

 

Obrazek

Mimo lichvářských firem a jejich spolupracujících exekučních firem, není nikdo (alespoň doufám¨/ kdo by měl větší radost a prospěch z této situace.

Nebo si myslíte ,  že by tyhle firmy fungovali nebýt krize ?

Jsem přesvědčen, že by se jim měl ten božský život trošku zkomplikovat.

Jsou to většinou zakřiknutí a nebo slušně řečeno nemocní lidé, kteří se jednoduše dostanou k obrovským financím a ty určitě nějak utrácí / bohémský život,milenky atd./ a tady je šance jak jim ten život znepříjemnit. Oni nic jiného také nedělají,než že ničí lidské životy !

Chce se to prostě podívat na jejich soukromé životy a prostě to správně použít !!!

 

Náhledy fotografií ze složky Lumpové a novodobí korzáři

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

exkutorská spravedlnost

hena333, 27. 3. 2011 21:14

I já znám bohužel exekutorskou spravedlnost. S manželem jsme podnikali skoro 20 let jako fyzické osoby. Někteří z našich obchodních partnerů nám zůstali dlužit celkem 2,5 mega a proto jsme se dostali do dluhů. Dlužili jsme ze začátku jenom 800 tisíc, dodnes jsme zaplatili přes 4 mega. Nemáme už nic, ale i z mála nám berou. Nemáme vlstní bydlení, nemáme žádný majetek, z výplaty nám dohromady zůstává 12 tisíc. Nemůžeme si dovolit ani lékaře, natož zubaře a pořád berou a berou. Jen pro příklad na 300,- korun penále si vzal soukromý exekutor faktury v hodnotě 36 tisíc. Na dlužný doplatek leasingu si opět soukromý exekutor napočítal 140 tisíc - 1 cesta z Brna do K.Varů a zpátky. Dál už nemusím pokračovat? Navíc dle našich skvělých zákonů nemůžeme ani využít osobního bankrotu či insolvenčního zákona, protože nám dluhy vznikly z podnikání, právě jako fyzické osoby. Takže máme vlastně doživotí. Bohuýžel ovšem i naše děti. A tohle mi ten jeden ze soukromých exkutorů řekl do očí: My z Vás uděláme bezdomáče a z Vašich dětí a vnoučat taky.

Re: exkutorská spravedlnost

R.B., 12. 4. 2014 21:42

Já taky nemůžu do insolvence,protože už na zaplacení zprostředkovatele nemám.Až dostanu na zimu padáka z práce tak nevím.Jedině to podat sám.

Boží život

R.B., 12. 4. 2014 21:38

Prodat je.

Justiční mafie?

PepaH, 5. 3. 2012 14:27

Musíte jim umožnit "podnikání".Bez to ten kapitalismus nevybudujeme.Jak kdysi řekl ministr Dyba z Klausovy vlády

JDEME NA TO

HONZA, 5. 3. 2010 9:16

Kdy a kde a rozhodně mít holý ruce nebudu.Musíme je začít věšet po lampách veřejného osvětlení,jinak to prostě opravdu nepůjde.K tomu ještě pár soudců co podporují justiční zločiny a uvidíte jak tu zavládne pořádek.

Spolu a nahlas

klíště, 11. 2. 2010 0:03

Justiční mafie = poslanci, vláda, zákonodárci.
Poslanci chráněná lichva = rychlé půjčky a podobně.
Ekonomické gestapo = exekutoři.

Finanční mafiáni pujčují lidem peníze a ze zisku podporují volební kampaň nějaké politické strany.

Exekutoři to pro finanční mafii vymáhají beztrestně metodami gestapa a ze zisku podporují volební kampaň nějaké politické strany.

A poslanci té politické strany jim zase na oplátku připraví takové zákony aby obyčejný člověk byl jen hnůj a oni si tu mohli řádit jak na Klondaiku.
Fšechny tři suběkty jsou spokojené mají z toho astronomické zisky bez jakéhokoliv rizika a vůbec jim nevadí že parazitují na lidech kteří vlastní potvrzení o finanční nouzi.

máme jen jednu možnost spojit se a jen tak máme sílu něco prosadit. pro tento účel bylo založeno občanské sdružení "Pomoc na cestě z dluhů" které je připraveno bezplatně pomáhat lidem postižených exekucí. napište svůj příběh na nedluzit@seznam .cz

uplný souhlas

Petra , 26. 1. 2010 9:30

Chtělo by se jim postavit čelem jsou to zloději nic víc a v našem státě se jim daří .Bodeť ne když je stát podporuje místo aby útl tipec tak jim tleská a lidi ti ať se jdou třeba pást .Hlavně že politici jsou u koryt .Ze sví Zkušenosti vím že ať se člověk snaží jak chce stejnak se na něho v.....u . Co má člověk dělat když práci nemůže najít a neví kudy kam .Jak má tedy splácet ať my někdo s těch chytráku ukáže co dál .

souhlasim ...doporucuji

Jakub, 18. 12. 2009 13:25

doporucuji uvest konkretni firmy a instituce, ktere vyuzivaji velmi aktivne sluzeb bezmozkovych a lichvarskych firem jako je intrum justitia....napr. Mobilkom aneb Ufon...kvalita site katastrofa..ubytek zakazniku resi tak, ze se hoji na tech co si naivne nejakou jejich sluzbu nekdy objednali...dale zdravotni pojistovny...ac soukrome firmy presto maji moznost provadet exekuce a uctovat si nehorazne penalizace temer rychleji nez vubec k nejakym nedoplatku ubohy obcan dospeje..atd.atd.