Jdi na obsah Jdi na menu
 


Exekuční svrab,založený a podporovaný vládou,krade dál a nic se neděje !

Antiexekuce sdílel(a) stav uživatele Iveta Vilímková.
Zveřejnil(a) Alex Antiexekuce · 23 prosinec
To nejde nesdilet !
Pravo u nas bude fungovat,az po opravdove revoluci !!!
Proč já ta práva studovala? No řekněte proč? K čemu? Nač? Jak jsem správně předvídala dárek vskutku brilantní od exekutorského šmejda dorazil dnes a jak jinak vhozením na adresu, kde se už nezdržuji a kde je velká pravděpodobnost, že mne mine a protože to rovnou nechal vhodit do schránky, tak bych to nemusela ani zaregistrovat, protože na odnosu by se jim to ani neukázalo a tudíž bych to nezjistila, resp. zjistila, ale až někdy po novém roce a tudíž po lhůtě k námitkám a tomu zmrdovi by opět prošla další nezákonnost. Nejprve si neoprávněně naúčtoval jen o pouhých 7 tisíc víc na odměně. Maličkost, že ....  ?
Teď zase zkouší, jestli přehlédnu, že místo toho, aby vyhověl mým námitkám nebo to předal bezprodleně exekučnímu soudu, který měl rozhodnout do 15 dnů, nechal věc uležet dva a půl měsíce a pak prasáckým způsobem (výše popsaným) pošle jakoby nic to samé jen poníženo o těch sedm tisíc a spoléhá, že těch celkových víc jak deset litrů už mi prostě ukradne. Hajzl jeden mizernej všivej a parchentskej ..... gauner jeden mrzáckej. Prý: "Pokud soudní exekutor v plném rozsahu námitkám nevyhoví, postoupí je bez zbytečného odkladu soudu (§ 45 e.ř.), který o námitkách rozhodne do 15 dnů." Čekala jsem tedy rozhodnutí soudu, když námitky byly podány 5. října. No a co přijde? Další podvodnický podrazácký hokuspokus. 
No zkuste si lidi nedodržet lhůtu vy ... to s vámi všichni vyběhnou, že ...? Ale exekutorské prase se opět snaží ojebat zákon a vytlouct i to, nač nemá nárok. No hlavně, že máme ty šťastné a veselé 
 

Náhledy fotografií ze složky justiční mafie

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář