Jdi na obsah Jdi na menu
 


Exekuční zhovadilost ,má dalšího podporovatele !

 Toto není vtip. Pavel Blažek, ministr spravedlnosti a místopředseda ODS, vede resort, který má dle zákona kontrolovat exekutory a vyhláškou určovat výši exekutorských odměn. Zároveň je jeho rodinný rozpočet závislý na lukrativnosti vymahačského průmyslu, protože jeho manželka je soukromou exekutorkou.Takový střet zájmů by nebyl tolerován ani v Africe. Asi proto počet exekucí stále raketově roste a podvodníci stále za podpory našich zákonů vymýšlejí nové finty jak dostat neopatrné lidi do maléru či jak roztočit drtivý kolotoč exekucí. 

Navíc ministr Blažek s podporou ODS, LIDEM a TOP09 chystá zničit svobodu slova v naši republice, potrestáním těch, co si o jeho korupčních praktikách stěžují v diskusních fórech. (viz odkaz) http://www.lidovky.cz/pokuty-rychle-soudy-blazek-chce-ztizit-zivot-iternetovym-diskuterum-1z1-/media.aspx?c=A121208_135904_ln-media_mpr

Napište zakonorubcům, že pokud ihned nenapraví tuto situaci, že uděláte vše proto, aby se jejich strany nikdy nedostaly do sněmovny znovu. 

 

http://www.facebook.com/pages/Antiexekuce/199813550107234?ref=hl

Alex Aralakiscz   - Antiexekuce 

 

Náhledy fotografií ze složky justiční mafie