Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozkrádání ve velkém pokračuje

 Osm přikladů dost podezřelých aukcí:

Soudní (a přitom SOUKROMÝ) exekutor Mgr Stanislav Molák dnes sebral panu Miroslavu Filingrovi domek na vesnici Synkov v hodnotě 650.000,- Kč. Pan Filinger dlužil 3498 korun. 
http://www.portaldrazeb.cz/pdf2/27025.pdf

Manželé Červenkovi si blbě půjčili od firmy Home Credit. Dluží 28 000 Kč. Proto přijdou o hezký byt v Nepomuku v hodnotě tři čtvrtě milionu korun. Pan exekutor JUDr Karel Urban to zařídil.
http://www.portaldrazeb.cz/pdf2/26725.pdf

Pan Pfeifer dluží AGNA CZ s.r.o. prý čtvrt milionu. Proto dnes exekutorka Blažková z Brna sebere mu dům (pamatkově chraněná roubenka) za 1 350 000 Kč. Jen takový pětinásobek. (zřejmě pan Pfeifer bydlí v tom domě taky. Tak přijde i o střechu nad hlavu)
http://www.portaldrazeb.cz/pdf2/26728.pdf

Exekutor Prošek z Plzně dnes vydraží několik nemovitostí v hodnotě Milion Tři Sta Šedesát Tisíc protože vlastníci prý dlužili pivovaru Dvě Stě Tisíc. 
http://www.portaldrazeb.cz/pdf2/26855.pdf

V tomto případě pohledávka byla 25 000 Kč, a velký soubor pozemků a bytu se prodá s předpokládanou cenou 1 220 000 Kč. Je neuvěřitelné, že pan exekutor Prošek neuměl najít lepší způsob získat těchto 25 tisíc.
http://www.portaldrazeb.cz/pdf2/26856.pdf

Jaroslav Tomášek z Dobřan nezaplatil 24 624 Kč firmě ESSOX s.r.o. (tato firma figuruje v mnoha podezřelých aukcí tohoto typu) proto dnes v 11.00 hodin exekutor Antonín Dohnal sebere a prodá jeho dům v hodnotě 1 250 000. 
http://www.portaldrazeb.cz/pdf2/26881.pdf

Jiří Teraz z Křizanovic přijde o nemovitosti v aukci co probíhá právě teď. Dům má hodnotu 420 000 korun. Jeho dluh 56 000,- Kč. 
http://www.portaldrazeb.cz/pdf2/26950.pdf

Dnes ráno přišel Miloš Chramsta z Benátek nad Jizerou o tři pozemky a rodiny dům. Celková hodnota ¾ milionu korun. Exekutor Slavata z Mladé Boleslavi mu je sebral. Jeho dluh byl menší než 20 tisíc. 
http://www.portaldrazeb.cz/pdf2/27008.pdf
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

JUDr. Antonín Dohnal vás dožene k sebevrazdě

Jaroslav Vaněk, 11. 8. 2014 16:08

Dluh pro společnost Euroclaim s částkou 106.132 Kč pro společnost Tomi Stachy kdy dluh byl jen 15.000 Kč a za vše muže zakázaná blanko směnka a to že přítelkyně byla vytipována na jednoduchý zisk z prodeje Blanko směnky což zdělil po telefonu zaměstnanec Tomi Stavby a prý se jedná u nich o běžnou věc a odnese to každý 30tý. Dluh byl splacen v roce 2013. Euroclaim se rozhodl dát dluh dalších 30.000Kč. Z toho si exekutor Dohnal dovolil dát poplatek 29.790 Kč. Pro své odměny. Vlezl nám na byt a chce ho prodat i když splacíme. Stížnosti u exekutorské komory nepomohli. Nevíme na koho se obrátit. Pokud dojde k tomu ze tam někdo přijde a bude nás chtít vystěhovat, tak ho zastřelim a je mi to jedno. Stát ty zloděje podporuje a každému to je jedno. Hlavně ze kape do statní poladny a státníkům do kapes a tím se i přiživuje každý exekutor který si žije v luxusu kdežto mi normální lidé žijeme v bídě. Pryč s exekutory!!!!!!

Re: JUDr. Antonín Dohnal vás dožene k sebevrazdě

Martin holain, 19. 3. 2017 9:29

Podavam testni oznameni na firmu euroclaim..dostal jsem exekuci na plat a to uz po 3tí na jeden stejny dluh..detaily nepisu..mam nervy v prdeli.pomoooc M

Re: Re: JUDr. Antonín Dohnal vás dožene k sebevrazdě

Jaroslav Vaněk , 17. 5. 2017 11:52

Dobrý den. Také toho máme plné zuby. Můj předešlý příspěvek o Euroclaimu se potvrdil. 106.132,- zaplaceno. Nyní se splácí již 3 roky další ( úroky ) celkem je zaplaceno 244.000,- a stále jim to nestačí a platit se bude údajně až do roku 2019 a to jen kvůli částce 15.000,- takže z 15.000,- tu je dluh 316.000,- nikdo to nesleduje, nikoho to nezajímá. Exekutorská mafie společně s podvodníky z Euroclaimu nás okrádají vesele dál. Stížnosti nikam nevedou. I když přítelkyni přišel dopis kdy jsem psal původní článek na dluh celkem 59.980,- a to bylo v roce 2014 tak od té doby nic nepřišlo. Tato částka je již mnohonásobně zaplacena a stále nic a platíme a platíme. I když voláme tak jen řeknou že se platí stále úroky a penále a to bez písemného doložení, takže je to jen na tím, co kdo řekne. Takže dluh z nicotných 15.000,- se zmohutnil na více než čtvrt milionu. Žaloba nepomůže, stížnost také ne. Prostě se musíme nechat dal okrádat touto mafií. Nepomáhá nic, nekomunikuje se z jejich strany, na doporučené psaní s dodejkou pan Hlavica co je po Dohnalovi v úřadě nereaguje. Už by bylo na čase, aby si tohle co tu píšeme přečetl někdo kdo pomůže. Jinak je to o ničem a my můžeme vesele platit dál celej život.

Re: Re: Re: JUDr. Antonín Dohnal vás dožene k sebevrazdě

Jaroslav Vaněk , 9. 10. 2018 9:32

Opět píšu o této mafii, Euroclaim a exekutorský úřad Jeseník, kterou převzal Alan Hlavica. Opět má nyní již manželka další navýšení i když splácela pravidelně dluh po 3000,- a nyní ji Alan Hlavica vlezl na plat z práce, kam si naůčtoval další částku, která je přes 100.000,- podotýkám, že exekuce byla na výši 15.000,- od společnosti Tommy Stachi. Bylo využito rozhodčího nálezu a pokuta 200,- Kč denně. Vše se od exekutora zdržovalo aby dluh rostl a výhrůžky o nekonečné exekuci od euroclaimu padají stále. Mohu již někoho požádat o pomoc? Opravdu této mafii je nutné se bránit. Bohužel exekutorská komora odmítá pomoci a taktéž i ministerstvo spravedlnosti. Je zde důvod k zastavení exekuce a podání žaloby, ale každý to odmítá. Vždyť i když je soudní exekutor tak se stále jedná o podnikatele a státem podporovaného zloděje. Kam to musí až zajít aby došlo spravedlnosti? Nebo se na nás budou tací zloději a vykořisťovatelé přiživovat a mít tučné účty v jiných zemích? Poradí mi někdo prosím? Ozvěte se mi prosím. Email.. Jaromirvanek.new.york@gmail.com. Děkuji.

Re: Re: Re: Re: JUDr. Antonín Dohnal vás dožene k sebevrazdě

Jaroslav Vaněk , 9. 10. 2018 9:34

Dodatek : Dluh je již s tímto navýšením přes 400.000,- z 15.000,- skutečně, podvod, který nikdo nebude řešit?

Exekutor Prošek

Petr, 20. 3. 2018 14:07

Má někdo rovněž velmi nepříjemné zkušenosti s exekutorem Proškem z Plzně? Podal jsem na něho trestní oznámení a rovněž žalobu na náhradu škody. Tento úřad lže, protahuje řízení, nekomunikuje.

Re: Exekutor Prošek

Vera, 11. 8. 2018 19:08

Ano,bohuzel mame spatnou zkusenost...dluzna castka kc 8400 zaplacena (postovni poukazkou a kopie dokladu o zaplaceni poslan pres dat.schranku) telefonni kontakt s ex.Proskem neumoznem...jen nam bylo jeho asistentkou receno,ze pan ex.Prosek se musi rozhodnout,zda doklad uzna..bohuzel pan Prosek doklad o zaplaceni neuznal a vydrazil nasi nemovitost

Exekutor Dohnal neumí číst

Ivana Sýkorová, 10. 11. 2014 10:20

Od května 2014 mám od pana Dohnala obstavený účet. Od května se snažím bance a hlavně exekutorovi vysvětlit, že účet blokuje neoprávněně. Veškeré dokumenty jsou zaslány, ale pan Dohnal jak byl rychlý v blokaci účtu, tak odblokovat nějak nechce. Jeho úřad skončil k 30.9.2014. Již 2 měsíce úřaduje nový exekutor, ale taktéž hraje mrtvého brouka. Vzhledem k tomu, že mi blokují částku přesahující 5 tisíc, tak zvažuji podání tr.oznámení. Jen nevím jestli mi to k něčemu bude, když exekutoři jsou "stát ve státě". Nedokážu si představit, jak bych tuto situaci zvládla mít doma malé děti a na účtu peníze na živobytí. To bych si asi musela půjčit?! Nechápu, že s těmi exekutory někdo něco neudělá. Je to hnus.

verte

P.Ovcacek, 29. 4. 2014 9:24

Exekuce na byt a 250 000,pocatek pred 18 lety,mezitim 4 vykonstruovane v hodnote statisicu zaplacene.Jen utrzky,je toho moc.Proti me,opatrovniku spolecne posuzovane nalezene zeny,na niz byla pachana trestna cinnost-skupinova-a dalsi s vedomim policie.Po 15 letech zemrela v patem exekutoru ZTPP ve 3.stupni,nezpusobila zcela-mesvepravna,kardiacka,astma a dalsi.Vyhrozovali ji namirenou zbrani na hlavu smrti kdyz oznami vrazdu,ktere byla svedkem.Na ma opakovana tr.oznameni neodpovidali,neresili.Byl ji nasilne podavan pervitin ve st.byte,policie to ,monitorovala,.Podrobnosti zde neuvedu,ty jsem marne uvedl soudum,st.zastupcum a policii,socialkam a dalsim.Vzal jsem ji tenkrat k sobe,me nedali poprve nezamestnanemu-k vuli jeji resene nemoci-podporu a ji ani ziv.minimum.Paranoidni residualni schizofrenie s bludy a halucinacemi.Bez chybejicich penez jsme nemohli platit najem v 1+1-sprchovy kout v Moste,pul roku bez podpory,uklizel jsem mrtve holuby po pudach a podobne,abychom prezili.Casto nezaplatili vubec.,,Krusnohor,, nam v nepritomnosti vystehoval byt v hodnote dluhu,exekucne,byt pronajal,a delsi cas nam sel tento najem,placeny tedy 2x do ex.dluhu.Nikoho to nezajima,ani sody,ty nezajima ze pote jiz me zene brali ze spolecneho konta i prispevek na peci.U kazdeho soudu jsem se omlouval,ze se s ,,celodenni peci,, nemohu dostavit a zadal pravnika,nikdy jsem ho nedostal.Spolecne posuzovany s nesvepravnou zcela.Ted jsem po mrtvici.Toto pokladam za promysleny fa...... .

nic nedlužím,přesto mám přijít o barák,auto,......

rendyke1, 2. 5. 2012 15:19

Dobrý den,Jednu exekuci mám za to,že prý jsem nezaplatil povinné ručení asi 680,-kč Jak? Jednoduše jsem měl zaplacený čtvrtletí u kooperativy.Rozhodl jsem se prodat pojištěné auto a rovnou jsem provedl přepis auta na nového vlastníka. Po měsíci a půl jsem dostal opět od kooperativy složenku na 680,-kč, vtom jsem se opotil a složenku,byť už auto mělo jiného majitele zaplatil a poslal(bohužel ne doporučeně) dopis kde jsem oznámil,že došlo k odhlášení a přihlášení nového vlastníka pojištěného auta. Po roce jsem dostal exekuční rozhodnutí na částku 26 000,- a to bez řádného soudu,kde bych mohl cosi namítat.Dnes mám zablokovaný dům a exekuci na prodej auta,které potřebuji pro život a které stálo 60 000,-kč a ještě teď ho splácím.Inkvizice se vrací a s pomocí státu ožebračuje obyčejné lidi.Odvolání neexistuje,protože jsme bezprávní stát.
Nebo má někdo nápad jak s toho ven?
rendyke1@email.cz

Krádež Velkostatku za miliony prodáno exekutorem za 850.OOO,-

M Pich, 27. 2. 2012 15:58

Celkem velký majetek mi byl exekutorama ukraden a zpronevěřen , neboť se nedostalo na všechny věřitelé. A dluhy mi zůstávají dále. Na to pak společnost WLG Invest podá návrh na platební rozkaz dluhu v částce 1.963,-Kč s příslušenstvím celkem 12.300,- z let 2001-2002 a tamní soud ani neřeší že se jedná o promlčenou věc a tuto věc rozsekne ve prospěch překupníků dluhů.
Kam se doopravdy řítíme s justiční arogancí a touhy po moci rádoby mocipánů.Je mi zle v tomto státě i životě.
Kde je skutečná podstata soužití společnosti a pravdou zde už pravda není jen ,,Právo silnějšího,, Pro nás prostý dělníky už dobře bylo .Jsme velmi lehký terč pro gaunery kormidelníky. A úředníci s novými auty , stravenkami , ošatnými se jen smějí konečně konečně máme ,,za těžkou práci víc než zloděj živnostník zedník,,
Za omyl v přiznáni daně z důvodu operace páteře Vas ůředník zničí jde o 200.OOO,-Kč ale co nás ten veškerý úředník stoji za odfláknutou nebo neudělanou práci to už je jedno.Kdo je dnes víc než uředník ? Vzestupnou řadou až k podjatým soudcům? Bohužel nikdo