Jdi na obsah Jdi na menu

Aleš Cibulka a Vladimír Hron v Prostějově o stáří

30. 1. 2011

Aleš Cibulka a Vladimír Hron v Prostějově o stáří

 

Na moderování zábavného pořadu pro seniory si netroufne ledasjaký moderátor. Aleš Cibulka (známý z pořadu O češtině a ČRo 2 – Praha) a Vladimír Hron (známý ze zábavných televizních pořadů) se této role ujali. Uváděli turné pro seniory Zábavně o stáří? Ale ano!, ve kterém se mimo 23 měst představili v Prostějově.

 

Při vstupu návštěvníci obdrželi tašku, která obsahuje krém na ruce, náplast, blok, leták s radami a tipy pro domácí ošetřovatelskou péči. To byl dar od firmy Hartmann – Rico a.s.

Za symbolické vstupné 20Kč, které bylo dotováno městem Prostějov,  Národní sítí zdravých měst ČR a firmou HARTMANN  mohli nejen senioři zhlédnout zajímavou debatu psychiatra a sociálních pracovníků z prostějovského regionu.  V té mluvili o sociálních službách Prostějova a porovnávali typy seniorů. O přestávce psali diváci různé otázky. Ve většině případů se týkaly cen pobytu v domovech pro seniory a vyžití seniorů v Prostějově. „My když hrajeme divadlo, nebo moderujeme nějaký pořad, nezáleží nám na tom, zda v publiku sedí tříleté děti nebo osmdesátileté paní“ shodli se Vladimír Hron s Alešem Cibulkou na dotaz diváka. Vladimír Hron nabídl několik oblíbených písní ze svého repertoáru. Např., Kávu si osladím nebo Lady Carneval, Slavíci z Madridu a další hitovky.

Moderátoři přidali také historky z různých měst, která navštívili v rámci tohoto turné. Mimochodem s tímto vystoupením už putují tři roky po českých a moravských městech a 25.ledna dorazili i k nám do Prostějova. Pořad doplnily vtipy a historky o stáří a byl pojat s humorem.

Po představení byl pro diváky zajištěn autobus, který je zavezl až do jejich místa bydliště.

Jakub Čech, Prostějov

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář