Jdi na obsah Jdi na menu

Xindl X je pro fanynky fešák a sexy

27. 8. 2011

Xindl X je pro fanynky fešák a sexy

Xindl X je pro fanynky  fešák a sexy

Prostějov - Třešničkou na dortu nejen čtvrtku 25. srpna ale i celého letošního Prostějovského léta byl koncert známého zpěváka  Xindla X, vlastním jménem Ondřeje Ládka. Ještě před ním ale vystoupila kapela z Prostějova Man Street ska band, jejíž členové jsou známí z vystupování na vernisážích Galerie u Hanáka.

 „Písničky Xindla X znám, líbí se mi a řekla jsem si, že by zde mohl vystoupit. Jsem ráda, že je slunečné počasí," řekla pro iProstejov.cz Martina Drmolová z oddělení Kulturního klubu Duha, které akce Prostějovského léta organizuje.

Opět se ukázalo, že Prostějované chtějí vidět slavné osobnosti. Xindla X navštívila odhadem tisícovka lidí, kteří na závěr koncertu odměnili známého písničkáře bohatým aplausem. Na oplátku se zpěvák ochotně fotil se svými příznivci (viz. foto).

„Jsem nadšená, tolik fandím, že jsem skoro ochraptěla. A Xindl X je podle mě fešák a sexy muž," přiznala fanynka, která si z obavy, že si tento článek přečte její manžel, nepřála být jmenována.

Večerní program ve Smetanových sadech skončil okolo půlnoci promítáním filmu Román pro muže.

Ve čtvrtek se v rámci programu Prostějovského léta mimo jiné uskutečnil také výlet do Záchranné stanice pro handicapované živočichy v Němčicích nad Hanou a biocentra Mokroš, dále tradiční Pizza kvíz a program v aquaparku.

  • Jakub Čech
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář