Jdi na obsah Jdi na menu
 


SDH informuje 3/2015

3. 10. 2015

V úterý 16. června se v ZŠ Milotice konal druhý ročník Dne zdraví a prevence, kde jsme ukázali naše vybavení jednotky a zásahové vozidlo. Spolu s námi se akce účatnili i hasiči z Vracova s jejich vybavením. Mladí hasiči předvedli požární útok. Ve středu 17. června jsme se zúčastnili akce Bezpečně na silnici v ZŠ Kyjov-Boršov, kde jsme předvedli naše vybavení se zásahovým vozidlem.
V sobotu 18. července se konal již druhý ročník soutěže ve vaření guláše O pohár starosty města Vracov, kde jsme skončili na krásném druhém místě.
Mladým hasičům se v této sezoně dařilo. Největší úspěch dosáhli starší žáci v Ratíškovicích, kde získali 1. místo. V celkovém hodnocení sezony 2014/2015 se mladší žáci umístnili na 10. místě a starší žáci na 9. místě. Kromě tréninků a soutěží jsme pro mladé hasiče naplánovali i výlet do brněnského zábavního a vědeckého centra VIDA. Děti si to moc užili a dozvěděli se mnoho nových informací z různých oblastí. Tentokrát jsme se s prázdninama rozloučili v pátek 21. srpna a to tradičně grilováním a soutěžemi pro děti i rodiče. Soutěžilo se v skládání kostek, hodu mobilem, poznej vůni a šroubování matiček, kterou si vyzkoušeli i rodiče dětí. V kategorii mladších vyhrál Ondra Horák a v kategorii starších Daniela Králová. Pro rodiče mladých hasičů byla připravena soutěž o Nejlepší hasičskou pomazánku, kterou vyhrála Kamila Prágrová.
Co nás čeká na podzim? Připravili jsme pro Vás již tradiční předhovodovou zábavu tentokrát se skupinou VSP Band a to v sobotu 31. října. Všichni jste srdečně zváni.

Jiří Sochor
jednatel SDH Milotice

 

 

Náhledy fotografií ze složky Soutěže 2015