Sebevědomí americké firmě nechybí - chce pokořit Bugatti Veyron, nejrychlejší auto na světě, vyvíjené pod křídly Volkswagenu. Dagger GT chce také zajet nejlepší čas na legendární Severní smyčce a na dalších závodních okruzích. Zatím ale výrobce neukázal jedinou reálnou fotografii či video svého supersportu. Výroba se prý nicméně chystá na druhou polovinu přespříštího roku a bude výhradně ruční. Základní cena má být 7,2 miliónu korun.

Dagger GT

Dagger GT

O pohon se starají dva přeplňované motory (bližší specifikace nejsou k dispozici) s celkovým výkonem 2000 koní a točivým momentem 2712 Nm. Převodovka má šest stupňů a je údajně stavěná na tento extrémní točivý moment. Zrychlení 0-96 km/h by se mělo odehrát za těžko uvěřitelných 1,5 vteřiny. Nejvyšší rychlost činí 483 km/h. Oba údaje nicméně vycházejí pouze z výpočtu a firma je zatím nedovedla ukázat v praxi.

Dagger GT 

Za vývojem stojí společnost TranStar Racing, která má zkušenosti při vývoji závodních speciálů. Zatím se nicméně Bugatti Veyron nemusí bát, extrémní Dagger GT je totiž extrémní pouze na papíře. Rok 2012 ukáže, zda šlo o zbytečný povyk, nebo zda jsou předpokládané výkony reálné.

Dagger GT