Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hokejový Kemp Tachov 2016

Hokejový kemp Tachov 2016 už je za náma tak si pojdme zrekapitulovat co se odehrálo . wink

V neděli 7.8 plánovaný odjezd byl pro několik učastníků docela tvrdý, jelikož v Jeseníku proběhli pivní dny a v Ostružné hasičské závody a slavnost. Tudíž posbírat lidi do auta v neurčitém laugh stavu se protáhlo ale povedlo, tak se mohlo vyrazit směr Tachov. Samozřejmě po cestě vyhládlo ,tak sme chtěli zastavit na oběd. Vyhlášená restaurace, kdy sme si zajeli a nenajedli jelikož bylo zavřeno neklapla, tak sme nakonec nepohrdli motorestem u čerpací stanice, kde bohužel po půl hodinovém čekání nám oznámili, že neteče voda, takže hurá na pumpu. (ano Michale Hradile příště budeme obědvat na LÍPĚ laugh)

Po cca 6h sme dorazily do Tachova, přivítali sme se na zimáku a zajeli ubytovat na hotel Olympic. Odpoledne nám to vypuklo,první tréning v 16:15 , čekali sme leháro ale hned nám dal Karel s Bobem zabrat.

Další tréningy byli plánované vždy 10:30 - 11:45 a 16:15 - 17:30 . V pondělí a úterý bylo krásně tak sme využili ve volně k návštěvě venkovního bazénu, ke konci kempu už většina nepohrdla si vyvalit bok na pokoji. Samozřejmě noční živly vyráželi každý večer očekovat místní bary, v úterý sme navštívili místní známé Jardu s Lenkou, kde sme něco málo pojedli steaků a vypili luxusní pivečko z minipivovaru Ostružná / díky kluci za zápisné laugh/ .

Vypisovat co se vše odehrávalo na ledě nemá cenu, každý ví své a spotřeba BCAA a proteinů stoupala každý den nahoru wink , tak jako broušení bruslí a sušení propocených věcí.

Týden uběhl jak voda, v pátek po dopoledním tréningu následoval společný oběd a odjezd domů. Tak doufám, že ste se všici bavili a hlavně zlepšili a příští rok třeba zas!

Velké díky patří především Karlovi Kostkovi za organizaci a tréning, tak samozřejmě Bobovi - druhému trenérovi. Kluci díky za ty nervy s námi yes....

Fotky zde :

http://kulda17.rajce.idnes.cz/Tachov_2016

PS : více fotek nemám, pokud i tak se bude někdo cítit dotčený, že je na nějaké foto znázorněn stačí napsat ihned smažu.

 

Hokeji Zdar! ...

MN

 

Zůčastnění :

Michal Hradil

Vladimír Mička

Michal Navrátil

Libor Kovařík

Jan Nábělek

Miroslav Horák

Milan Duna

Lukáš Bartkowiak

Martin Široký

Filip Taraba

Zbyněk Bílý

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                          

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář