Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pro zájemce starší 15-ti let věku
Vítáme zájemce o členství v OSANN. Nejprve si prosím prostudujte stanovy sdružení. V případě nejasností kontaktujte některého z členů rady. Členství ve sdružení je dobrovolné a zakládá členům nárok na konkrétní práva, ale především znamená spoustu starostí a povinností. Pokud máte zájem stát se členem sdružení, vězte, že stojíme o plnocenné členy, tedy takové, kteří jsou ochotni a schopni práce s dětmi, kteří k tomu mají alespoň naprosto základní kvalifikační, znalostní, nebo zkušenostní předpoklady, nebo je získají před schválením členství.  Jste-li slušného a nekonfliktního jednání, máte-li kladný vztah k dětem a pokud nemáte příliš daleko od slov k činům, pak Vás uvítáme s otevřenou náručí. Předpokladem plnocenné činnosti ve sdružení OSANN – byť je ryze dobrovolná, je především ochota a schopnost věnovat se dostatečně a efektivně zvolené nebo svěřené činnosti, což je někdy, tak trochu řehole. Odměnou Vám budou úsměvy na tvářích dětí, pocit z dobře vykonané práce a snad také dobrý pocit sounáležitosti s lidmi podobného smýšlení a zájmů v dobré partě lidí různého věku – která, jak plně doufáme, se záhy zformuje.
Pokud Vás obsah předchozí ho odstavce neodradil, jste na dobré cestě. Vlastní rukou na obyčejný kus papíru napište stručnou žádost o členství v OSANN, uveďte na sebe kontakty a žádost podepište. Můžete též stručně charakterizovat Vaše  konkrétní cíle ve sdružení, uvést vlastní nápady apod. (není podmínkou). U mladších 18-Ti let věku musí být žádost o přijetí podepsaná rodiči, nebo zákonnými zástupci. Źádost je možné stáhnout i zde: https://osann.estranky.cz/archiv/uploaded/4, nebo v sekci dokumenty a vyplnit.
Podáním přihlášky kterémukoliv členu rady sdružení se stáváte členem – čekatelem a bude od Vás očekáváno stejné nasazení jako od plnoprávného řádného člena. Na nejbližší schůzi rady sdružení proběhne hlasování o Vašem případném přijetí za řádného člena.
 
Pro zájemce mladší 15-ti let věku
Členství je dobrovolné a znamená přizpůsobení se stanovám OSANN a pravidlům platným pro všechny řádné členy. Děti – členové OSANN, mají příležitost zažít spoustu netradičních zážitků, naučit se spoustu potřebných a praktických dovedností a zažít také spoustu zábavy a legrace s ostatními. Nicméně i na dětské členy sdružení se vztahují pravidla a povinnosti vycházející ze stanov OSANN a platných pravidel sdružení. Základní povinností je uposlechnout pokynů vedoucích, na schůzky nebo akce chodit včas a případnou nepřítomnost vždy vhodným způsobem omluvit.

Pokud se chceš stát členem a zažít s námi nějaká dobrodružství, pak neváhej, napiš žádost o přijetí za člena stejně jako to činí dospělí a odevzdej jí vhodným způsobem někomu z rady sdružení. V každém případě musí být žádost o přijetí podepsaná rodiči, nebo zákonnými zástupci. Dětem, kteří ještě neumí psát, jistě rodiče s vyplněním přihlášky pomohou.

 

Členské příspěvky
Povinnost platby ročních členských příspěvků je zakotvena ve stanovách sdružení a týká se každého řádného člena. Členské příspěvky platí noví členové dnem přijetí za člena a stávající členové nejpozději ke dni 20.1. na právě běžící kalendářní rok. Zaplacené členské příspěvky budou použity především na vykrytí  drobných administrativních výdajů sdružení. Rada sdružení momentálně jedná s pojišťovnami o možnosti úrazového pojištění členů při společných akcích a dále o pojištění, kryjícím odpovědnost za újmu způsobenou neúmyslně třetím osobám na zdraví nebo majetku. Pokud se nám do konce roku 2009, resp. do 15.1.2010 povedou dohodnout pojistné podmínky, pak uzavřeme s vybranou pojišťovnou smlouvu, členové budou tím pádem pojištění automaticky a i tento výdaj bude uhrazen z členských příspěvků, jejichž výše tomu bude uzpůsobena. Členské příspěvky budou placeny jednorázově, tedy v jedné splátce, v hotovosti, hospodáři sdružení. V případě vystoupení člena ze družení před koncem daného kalendářního roku, je již uhrazený členský příspěvek nevratný. Pokud se nový zájemce o členství stane členem například v druhé polovině kalendářního roku, nelze výši příspěvku snižovat a zohledňovat poměrný čas jeho členství.  
 
Prozatím rada sdružení navrhla a valná hromada na řádném zasedání odsouhlasila následující výši členských příspěvků pro rok 2010.
děti a mládež do 15-ti let                             250,- Kč
mládež nad 15 let a dospělí                        500,- Kč

Pokud tato výše nepokryje pojištění, navrhne rada sdružení zvýšení členských poplatků co nejdříve a zde Vás o tom následně budeme informovat.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ChatCrypto

(Edwinped, 8. 5. 2023 0:54)

ChatCrypto is building a high performance AI Bot which is CHATGPT of CRYPTO.
We are launching the Worlds first deflationary Artificial Intelligence token (CHATCRYPTOTOKEN) which will be used as a payment gateway to license
Join the Chatcrypto community today with peace of mind and happiness, as registering for an account will reward you with 1600 Chatcrypto tokens (CCAIT) for free
Project link https://bit.ly/41Fp0jc
Not only that, for every person you refer to Chatcrypto, you'll earn an additional 1600 tokens for free.
q1w2e19z

You get a $5 gift when you register.

(Russelboday, 3. 5. 2023 1:29)

Passive Income – Effortlessly
With our help, you can earn money just by sharing your Internet.
Start earning right now
You get a $5 gift when you register!
https://bit.ly/3GXAk2k

Learn About Government Grants! https://clck.ru/34JN82

ChatCrypto

(Edwinped, 2. 5. 2023 23:44)

ChatCrypto is building a high performance AI Bot which is CHATGPT of CRYPTO.
We are launching the Worlds first deflationary Artificial Intelligence token (CHATCRYPTOTOKEN) which will be used as a payment gateway to license
Be rest assured and happy to be part of Chatcrypto family as signing up would give you free 1600 chatcrypto tokens(CCAIT)
Project link https://bit.ly/41Fp0jc
and with every referral you refer to Chatcrypto, you earn extra 1600 tokens for free.
q1w2e19z

ChatCrypto

(Edwinped, 29. 4. 2023 14:27)

ChatCrypto is building a high performance AI Bot which is CHATGPT of CRYPTO.
We are launching the Worlds first deflationary Artificial Intelligence token (CHATCRYPTOTOKEN) which will be used as a payment gateway to license
Be rest assured and happy to be part of Chatcrypto family as signing up would give you free 1600 chatcrypto tokens(CCAIT)
Project link https://bit.ly/41Fp0jc
and with every referral you refer to Chatcrypto, you earn extra 1600 tokens for free.
q1w2e19z

Hi, my name is Alina, I am 19 years old.

(Raymondmunda, 29. 4. 2023 6:30)

Hi, my name is Alina, I am 19 years old.
I'm looking for girlfriends here with common
hobbies and for spending time together.
https://clck.ru/349J4j

cialis 5mg online uk

(Gaskelm, 2. 5. 2021 13:45)

<a href=https://vskamagrav.com/>kamagra gold 100mg review

All internet will be CRASHED with XEvil!?

(MashaCok, 13. 12. 2017 9:28)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.

nový člen

(Eva Peterová, 3. 7. 2017 16:53)

Dobrý den, mohl by se syn zapojit do kroužku? Nyní 12 let, bydliště Městečko U Poříčí nad Sázavou. Do Krhanic by musel zřejmě dojet vlakem. Kdy se prosím konají schůzky? Děkuji Eva Peterová (petereva@seznam.cz).

doplňuji

(Mirek, 3. 1. 2011 19:54)

chybička se vloudila, datum měl být takto: od 17.7. do 30.7. 2011

letní tábor 2011

(Lydie Holinková, 16. 12. 2010 12:03)

Milý Mirku Svěráku,
ráda bych se jménem vašich letošních táborníků Matouše, Kačky, Káji, Šárky a Míši zeptala, zda mohou s táborem počítat i příští rok a zhruba v jaké termínu /opět přelom července a srpna/?
Jinak přejeme Vám, Vaší rodině i celému Osannu krásné klidné svátky a dobrý rok 2011,
Holinkovi, Praha - koloděje

Re: letní tábor 2011

(Mirek, 3. 1. 2011 19:16)

Dobrý den Lydie,
tábor plánujeme na druhou polovinu července, pravděpodobně od . Cca v polovině února snad budou připravené přihlášky, takže budete mezi prvními obeslanými. Za přání ze všechny v OSANN děkuji a ex -post přeji také, zejména hodně klidu, zdraví a pohody v celém roce následujícím. AHoj Mirek