Jdi na obsah Jdi na menu
 


Elegie pro ptáčata;kapitola třináctá

 

 
Neposlední chvíle horkost noci
Lži
Už víc tě k tělu nepřivinu
Sevřená pocuchaná myšlenka
Krajina nebytí a TY
 Náplast na otevřenou zlomeninu
 
 
 
Sasuke:
 
 
 
Seděl v kuchyni u stolku a dopíjel kávu. Tlumeně k němu doléhaly zvuky ze sprchy, ve které se právě nacházel Gaara. Během cesty toho moc nenamluvili, oba byli trochu na rozpacích. Sasukeho úvahy se stáčely všemi směry, ale nejvíc teď přemýšlel o jediném. Potom co mu řekl, mění se tím něco? I když mu přiznal že ho miluje, není to důvod porušit své zásady a začít se řídit srdcem. Věděl že je sobecký, v mnoha ohledech, jenže v tomhle být nechtěl. A kdyby měl sám před sebou vysvléknout PRAVDU do naha, věděl, co by tam našel.
 
Všudypřítomný, mrazivý strach, nebo možná vleklé obavy. Rozum ochromující pochybnosti. 
 
Přetáčel si v rukou hrneček a díval se na jeho dno, lehce potažené zbytkem právě dopité kávy. Jako by čekal, že tam najde návod, nebo si přečte odpověď. Jak by to měl podat, aby mu neublížil? Jak se má tvářit nadějně, když ani za mák nevěří tomu, že budou mít příležitost se zase brzy vidět? Jak vysvětlit, že by mohl jet s ním, ale nechce na něj tlačit? Měl spousty věcí, na které by se ho nejraději ihned zeptal, ale tak nějak už tušil, že na ně odpověď stejně nikdy neuslyší.
Vrzly dveře koupelny, Sasuke se narovnal a čekal, až za ním Gaara dojde. A skutečně.
,,Je tam volno, jestli chceš," pronesl zmáčený rudovlasý mládenec když se mu vyloupl do zorného pole. 
Díval se na něj a nemohl odtrhnout zvědavý pohled. Z vlasů mu ještě odkapávala voda, zřejmě je jen nedbale prohrábl ručníkem, který si pak ovázal okolo pasu. Pak kolem něj prošel jako by nic, otevřel lednici a sáhl po lahvi s minerálkou. Tohle trochu zavánělo provokací. Že by se ho tu snažil nenápadně a nenásilně svádět, když se mu to minule nepodařilo? 
 
Pomalu vstal ze židle, tiše došel až k němu, objal ho zezadu kolem nahého trupu a bradu mu položil na rameno. Čekal tu samou reakci, kdy sebou jeho přítel trhne a tep mu vyletí do nebes - nespletl se. Sotva na něj položil ruce bylo slyšet i vidět, co to s Gaarou dělá.
,,Sasuke?" ptal se rudovlasý napjatě, zřejmě nevěděl co si má od takové situace slibovat, vzhledem k tomu že s ním Sasuke minule nechtěl spát a jeho potřeby uspokojil jen pouhými dotyky.
,,Copak?" zašeptal mu do ucha a lehce mu prsty přejížděl po holé kůži.
Sasuke se vlastně trochu bavil tím, jak Gaara okamžitě zrudnul. Na druhou stranu si ale plně uvědomoval, že být teď na jeho místě, moc rozdílů by v tom nebylo. Gaara neohrabaně vrátil pití do lednice. Šlo by to i líp kdyby se vymanil ze Sasukeho obětí, ale to očividně udělat nechtěl.
,,Asi bych měl jít do tý sprchy. A ty na sebe něco hoď, hm? Nebo nastydneš," pronesl tiše, ještě ho políbil na krk a pustil ho.
Rudovlasý mladík tam zůstal stát jako opařený. Sasuke se mu nedivil, taky by ho takové jednání nejspíš vykolejilo, ale copak s ním může začít něco víc, když ho tak brzy opustí? Věděl že udělat to někdo jemu, tak by tomu dotyčnému ještě dlouho neodpustil. 
 
Jenže hned potom se stala věc kterou skutečně nečekal a která neuvěřitelně nabourala jeho odhodlání. Už se chtěl klidit z místnosti a nechat Gaaru aby to rozdýchal, ale když mizel za rohem, nemohl si nevšimnout. A ten výjev ho málem složil k zemi.
Vrátil se tedy zpátky a jen se na něj díval, bál se i hlasitě nadechnout. Člověk kterého miluje tam stojí sám, zahalený jen do ručníku, třese se a dlaně má přiložené k obličeji. A v momentě, kdy se ozval naříkající, pláčem na kousky potrhaný tichý hlásek, se v něm něco zlomilo.
,,Proč...? Proč mi tohle děláš? Proč mě nechceš?"
Bylo zřejmé že se neptá, nejspíš ani netušil, že tam Sasuke zůstal stát. Bylo to buď - a nebo. Pokud teď půjde do té koupelny, dnes večer se nic nestane. Nic se nezmění. Ale jestli se pohne, jestli k němu dojde a vrátí se do té horké náruče tak-
Ještě se ta myšlenka ani neusadila na správné místo a už se přistihl jak mu stahuje ruce z obličeje, jak šeptem říká; Odpusť!, a jak ho líbá. Objal ho rukama a přivinul k sobě tak, aby stále dosáhl na jeho rty. 
Jsem sobec. Tak neuvěřitelně sobecký... Plynulo mu myslí. Jak tohle vůbec může udělat člověku, kterého už jednou všichni opustili? Jak si to pro Krista vůbec troufne?! Copak neví, jak tohle bude nakonec bolet?! Ale neublíží tím jen jemu, víme? Ublíží tím i sobě...
 
 
 
Chovat se tak, abychom nikdy nikoho nezranili? Jak račte. Ale jednou přijde chvíle, kdy se do toho zamotáte natolik, že se nedokážete ani pohnout. A o létání nemluvě.
 
 
 
 
Gaara:
 
 
Občas si s ním připadal, jako by žili na horské dráze. Ještě před okamžikem z něj byl téměř bezedně nešťastný a on se jen tak vrátí, a líbá ho. Že by slyšel jak si tu pro sebe ztrápeně zanaříkal? Nechtěl tím ničeho docílit, jen byl v ten okamžik naprosto ztracený a bezradný. A on ho teď drží v náručí, utěšuje ho, líbá ho na víčka, tváře a rty a přitom se stále dokola omlouvá, jako by provedl něco neodpustitelného.
Jenže... on se teď zrovna nachází v té fázi zamilovanosti, kdy mu je schopen odpustit naprosto cokoliv.
,,Děje se něco?" už mu to nedalo.
Nechtěl, aby se opakovalo totéž, jako když byl posledně zamilovaný. Nechtěl zase přes lásku nevidět, i když tušil, že něco není tak docela v pořádku. I když se Sasuke usmíval, když ho objal nebo mu dal pusu, vždycky se mu za očima mihnul stín provinilosti.
,,Ne, nic," zamručel černovlasý a rukama mu sjel na zadek.
Stačil by prudší pohyb a ten ručník by spadl na zem. Přemýšlel, jestli to má udělat. Pokusit se zajít o krok dál, jenže když se mu před očima objevila možnost že ho odstrčí, nebo to vyřeší zase stejně jako posledně, dost zaváhal. Stáhnul z něj ruce a čekal, co přijde za reakci. Možná to vypadalo jako by mu dával najevo ať si dělá co chce, jenže v této situaci to snad ani jinak nešlo.
,,Promiň Gaaro... Já myslel že..." zašeptal černovlasý a pustil ho.
Kdyby si býval vsadil že to Sasuke udělá, vyhrál by.
,,Myslel sis co?" upřeně se mu díval do očí, do těch temných a nepřístupných hlubin a ovládal se, aby po něm neskočil.
,,Že máš rád když... když se tě dotýkám."
,,To mám. Ale docela by pomohlo, kdyby to bylo oboustranné, víš?  Asi jsi měl pravdu. Půjdu se obléct," vrčel, ale vztekal se především sám na sebe.
To sakra nemůže říct obyčejné CHCI TĚ, a dotáhnout ho do postele?!
Měl by. Vážně by měl.
,,Gaaro, já..."
A už toho bylo dost.
,,Chci s tebou mít sex. Co s tím uděláme?"
Sasuke se zatvářil jako by dostal pár facek mokrým hadrem. Takovou přímočarost očividně nečekal. Jenže pak se ten výraz změnil.
,,Gaaro... Co bys dělal kdybych ti řekl že... že třeba za pár dní odjedu a už se nejspíš nevrátím?"
Teď v té tváři byla vepsaná lítost, vztek, ale i obrovské odhodlání. Takže tohle je ono? Má odejít pryč a proto se vyhýbá tomu aby mezi nimi bylo ještě něco víc, než doposud? No to snad...!
,,Pitomče jeden sebestřednej! Tím chceš říct, jestli změním názor?! Tak to teda rozhodně ne! Miluju tě, takže žádné kompromisy a přesouvání faktů se konat nebudou! Chci tě! A nejlépe teď hned. Třeba i tady na podlaze."
,,Nemyslíš si... že toho budeš za pár dní hořce litovat?"
,,Nerad bych byl zrovna v týhle situaci ten nad věcí, ale tyhle tvý úvahy mě vážně štvou. Přestaň prosím tě řešit coby kdyby. Dělej to co chceš. Já taky nehodlám brát ohledy na to, co bude za pár dní."
,,Takže... to ode mě nebude sobecký... chtít tě jenom pro sebe když vím-"
,,Ptám se znovu. Chci s tebou spát. Co s tím uděláš?"
Sasukemu se do tváře vrátil klid, a pak přišel úsměv. Ať už se trápil čímkoliv, Gaarův přístup mu zřejmě otevřel oči. Položil mu ruce na boky a tím z něj shodil ručník. Potom mu dlaně přemístil na holý zadek a natisknul si ho k sobě.
,,Takže to je ano? Doufám že nebudeš zase protestovat, když si tě budu chtít svlíknout."
Sasuke v úsměvu zavrtěl hlavou.
,,Jen bys asi měl vědět, že mám hodně jizev. A nejsem na ně nijak hrdej."
,,Myslel jsem si to," zamumlal a tiše vzdychl, když mu Sasuke začal lehce hladit hýždě a stehna.
,,Myslel?"
,,Minule... jsem je cítil. Ale protože jsi mi přiznal že tě otec mlátil, neptal jsem se na ně. Nepřišlo mi to vhodné."
Bez dalších průtahů mu chňapl po lemu trička, a oběma rukama ho z něj vysoukal. Položil mu ruce na hrudník a pak prsty přejel po té největší jizvě, kterou měl Sasuke téměř přes celý trup.
,,Hajzl jeden," neodpustil si rozrušenou poznámku na účet Sasukeho otce.
Očima však hltal to, co prvně viděl, dokud se k němu Sasuke nenaklonil aby ho pořádně políbil. Když opouštěl jeho ústa, cítil jak se mu Sasuke po těle sune dolů. Jak se jeho ruce s pomalou jistotou posouvají po jeho zadku a nohou níž, než přehmátl a vrátil mu je na boky. Ve vteřině kdy si před něj Sasuke klekl a následující dění bylo naprosto předvídatelné se kousl do rtu, a už jen vyčkával.
 
,,Ummm... Sasuke..."
Sasukeho rty si ho pečlivě značkovaly na podbřišku, mezitím co se i černovláskovy prsty dostaly na citlivé území jeho třísel. Během okamžiku byl tvrdý jako skála a touha po dalších dotycích se ozývala s neodkladnou naléhavostí. Pomalu položil ruce do černých vlasů a propletl v nich prsty. 
Ty polibky na intimních místech, občasné dotyky špičkou jazyka, to jak se mu rty přisál ke kořenu údu... To všechno bylo jako odměna za dlouhé odříkání. A hlavně prolomení poslední hradby, kterou měl kolem sebe Sasuke vystavěnou. Pevně věřil že od teď už to všechno bude spět jen k lepšímu, i kdyby tu větu s odchodem myslel vážně...
 
 
 
Nejhorší je, když někomu ublížíme z dobrého úmyslu.
 
 
 
Sasuke:
 
 
Nemohl tvrdit, že si to neužívá. Přeci jenom, už je to taková doba... Jen doufal že je to skutečně správné rozhodnutí. 
Ještě chvíli líbal Gaarův penis, olizoval mu žalud a pak si ho s lehkostí zasunul do úst, aby ho mohl začít kouřit. Klečel před ním, jednu ruku na jeho pozadí, druhou si přidržoval jeho mužství a velmi rychle a precizně sál a pohyboval hlavou, aby mu dopřál co nejvyšší dávku rozkoše. A že se to dařilo. Gaara se v hlasovém projevu nijak neomezoval, nahlas sténal a tiše mumlal slova, která mezitím velmi rozpalovala i jeho samotného. Chvilku uvažoval jestli ho udělat hned teď, nebo to nechat na později a rovnou si ho odnést do postele. Pak si ale vzpomněl že pro dnešek mají času víc, než dost. Ještě o něco zrychlil a pocítil, jak se mu ruce ve vlasech zatínají do kůže.
,,Je... Je mi děsně trapně že to musím říct, ale brzdi Sasuke, protože jinak... ah! ... jinak ti to za chvíli pustím do pusy."
Předstíral že tu poznámku neslyší a volnou rukou, kterou momentálně mačkal Gaarovu levou půlku přemístil pod jeho varlata. Čekal okamžitý výbuch, ale Gaara se ještě udržel, ovšem jen do okamžiku, kdy ho v těch místech začal zuřivě dráždit.
,,Ah! Sasuke pozor!"
Ignoroval varování, zasunul si jeho penis hluboko do hrdla a začal polykat semeno, které vystřikovalo z roztouženého Gaary. Sám se divil že s tím neměl problémy, bylo toho vcelku dost. Když si byl jistý že už je to všechno, pustil ho z úst. Na chvíli mu oči zůstaly u jeho oslintaného penisu, pak ale zamířily vzhůru. Podíval se mu do očí a hřbetem ruky si otřel rty. Vstal, chytil ho za šíji, líbal ho a pomalu ho tlačil ke kuchyňské lince. V momentě kdy k ní dorazili ho přestal líbat, chytl ho pod zadkem a vysadil na desku kuchyňského stolu. Gaarovi vesele jiskřily oči a spokojeně se usmíval. Zřejmě neměl pochyby, že by to Sasuke nakonec nechtěl dotáhnout až do konce. Přitiskl se ke Gaarovu horkému, nahému tělu, nechal se obejmout a hladit po zádech. Rudovlasý mladík si ho mezitím stehny sevřel a zkřížil mu nohy nad bedry. Chystal se ho znovu políbit a pokračovat dál, když ho na smrt vyděsilo řinčení domovního zvonku. Gaara to z trhnutí jeho těla musel okamžitě poznat, jak se lekl. Paranoia mu ihned zaťukala na rameno. Už se pomalu blížily první děsivé představy, když v tom Gaara promluvil.
,,A jo, to bude ta pizza. Nechtělo se mi vařit, a přiznávám že jsem na to vzhledem k okolnostem úplně zapomněl, promiň."
,,To nic, jdu otevřít. Počkej tu na mě," oddychl si, usmál se a cítil jak prvotní šok polevuje.
Místo toho ho začaly napadat jiné věci. Doufal, že nebude moc znát ta boule na kalhotách. To co tu s Gaarou před chvílí vyváděl ho totiž hodně vzrušilo.
Otevřel s lehkým úsměvem, zdálo se že současnou náladu mu nic nezkazí - i když bude zřejmě muset nakonec s pravdou ven. Převzal si od poslíčka krabici s pizzou, zaplatil a vrátil se zpátky. Položil jí na stůl v obýváku a chtěl se vrátit do kuchyně aby pokračoval tam, kde před chviličkou přestali. Byl ale vcelku překvapený, že Gaara stojí na zemi, a v ruce ručník.
 
,,Máš hlad, viď?" bylo to první, co ho napadlo.
,,Ne, ale rád bych pokračoval v ložnici, jestli nejsi proti."
,,No, to nejsem, ale studená pizza už nebývá moc dobrá."
,,Mě studená nevadí. Ale jestli se TEĎ chceš jít najíst..." Gaara se provokativně zavlnil a prošel kolem něj.
Bylo to jako reflex. Rychle ho chňapl za paži a přivinul si ho zády k sobě.
,,Nechci," sjel mu rukama do třísel a krouživými pohyby ho hladil.
,,Říkal jsem v ložnici, ne tady," smál se touhou nalomeným hlasem a pak se k němu otočil čelem.
Dostal tedy další hluboké políbení a poté se oba dva odebrali do ložnice.
 
Gaara se usadil na kraj postele a pokynul mu prstem, aby došel až k němu. Stoupl si před něj. Hned na to mu na kalhoty doputovaly Gaarovy ruce, rozepnuly mu knoflík a zip a stáhly mu je dolů ke kotníkům. Sasuke cítil jak se ho Gaara dotýká jen zlehka, jako by měl stále strach, že z toho na poslední chvíli vycouvá. Skopl si kalhoty z nohou a chytil ho za zápěstí.
,,Jestli mi zase uděláš to co posledně, budu se zlobit," upozornil ho rudovlasý.
,,To v plánu vážně nemám," usmál se a položil si ho na záda.
Pak si ještě sundal ponožky a klekl si nad něj.
,,Jak to máš rád?" zeptal se bez okolků.
,,Jakkoliv, pokud ti při tom uvidím do tváře," odpověděl mu Gaara rozechvěle.
,,Je tu po ruce nějaký lubrikant?"
,,Mám ho schovaný pod polštářem."
,,To sis to plánoval, že mě dneska svedeš?" smál se.
,,Když budu upřímnej, plánuju to už hodně dlouho. Minule mě dost mrzelo, že ses nechytil."
,,Ale ne že by se ti to nelíbilo."
,,Já netvrdím že ne. Ale strašně jsem tě chtěl."
Dal mu ještě pusu na čelo a natáhl se k polštáři. Vylovil tubičku lubrikačního gelu a následně si lehl na bok vedle nahého Gaary, jehož ruce mu šly ihned naproti. Prsty mu zahákl za okraj trenek. Chystal se ho tak zbavit i posledního kousku oblečení. Bylo na něm vidět, jak moc si to užívá. A protože byl Gaara blažený, i on se cítil a tvářil nanejvýš spokojeně.
 
 
 
Když dovolíš, prozatím se před světem schovám ve tvé náruči.
 
 
Gaara:
 
 
Poté co ho svlékl, nezaváhal ani na chvilku. Bylo mu jasné, že teď už si to Sasuke nerozmyslí, ale i tak... Prostě se na to strašně těšil. 
Vzájemně se hladili, líbali a co chvíli vzdychl Sasukemu roztouženě do úst. Měl přivřené oči, ale i tak neměl potíže zamířit na správná místa. Jako by tohle tělo bylo pro něj. Jako by čekalo jenom a pouze na jeho ruce... Sevřel v dlani Sasukeho penis a začal ho zručnými pohyby honit. Pár vteřin na to se mu dostalo stejné pozornosti  a tak naproti sobě leželi a vzájemně se uspokojovali, dokud se Sasuke neodtáhl a nezačal po posteli hledat kam se zakutálel ten lubrikant, po kterém se před chvílí natáhl. Když tubičku našel a její obsah si vymáčkl na prsty, začal ho líbat po těle, pravici mu nasměroval do klína a levou rukou s gelem na prstech mu začal dráždit okolí konečníku.
V tu chvíli byl opravdu rád, že žije sám, protože při takové míře vzrušení už nedokázal krotit svůj hlas. Nechtěl nad sebou ale ztratit kontrolu tak brzy. Ještě chvíli se nechal rozmazlovat Sasukeho drážděním a sám mu přitom oblažoval penis, pak ho ale zastavil. Trochu se posunul a tím se dostal z dosahu jeho horkých dlaní. Všiml si jak Sasukemu povyskočilo obočí, ale ještě než se stačil na něco zeptat, povalil ho na záda a obkročmo se mu posadil na břicho. Cítil pod sebou jeho tvrdý úd. Sasuke, nejspíš ze zvědavosti chvíli vyčkával co s ním Gaara hodlá provést, o okamžik později mu ale prstem pokynul, aby se sklonil k jeho tváři, a tak ho poslechl. Když se blížil polibku, zavřel oči. Cítil dotyk na tváři - ale nedostal políbení. Sasukeho rty se mu přesunuly k uchu, a začaly mu sát ušní lalůček. Hromově zasténal a ten příjemný pocit se mu prohnal tělem takovým způsobem, že se z toho roztřásl. Vypadalo to že Sasuke moc dobře ví co dělá, bylo až k nevíře že takovou dobu s nikým nic neměl... Postřehl jak se Sasuke zavrtěl a rukou vysvobodil svůj tvrdý penis z pod jeho těla. Cítil jak mu jím pleskl o zadek a jak se začal jemně vlnit. Tohle byla výzva jak vyšitá. Sáhl tedy za sebe, přitom stále v předklonu a Sasukeho rty momentálně kdesi na krční tepně. Začal si jeho žaludem obkružovat vstup do svého těla, než to vzal jeho nádherný milenec do své režie. Roztáhl mu rukama zadek a tak už to Gaara déle neprotahoval. Navedl si ho do sebe a pomalu dosedal aby do něj vnikl celý. A poprvé za celou tu dobu zřetelně slyšel, jak Sasuke zavzdychal. Sám měl trochu potíže. Ano chtěl ho, a to dlouho. Jenže to nic neměnilo na faktu že tohle už nějakou dobu nedělal, takže lidsky řečeno - vyšel ze cviku. Nebylo to úplně příjemné. Cítil velké napětí a když se chtěl Sasuke pohnout, sykl a rukama ho zarazil.
 
,,Jsi v pořádku?"
,,Jasně, jen mi dej chvilku..." mručel.
Sasuke si ho za bradu přitáhl k polibku a byla z toho strašně znát nedočkavost. Gaara mu to neměl za zlé, sám ho tu k tomu celou dobu lanařil, ale jaksi nepočítal s tím, že bude takhle... přírodou obdařený. Opřel se tváří o tu jeho, trochu se zavlnil v pánvi a reakce jeho protějšku byla dechberoucí. Sasuke zamručel, a dřív než se stihl zkrotit vlastní rukou bylo z toho tichého hrdelního zvuku hluboké zasténání. Snažil se hýbat pomalu, ale nezdálo se že by mu v tom Sasuke chtěl pomoct. Vycházel mu sice pánví vstříc, ale poněkud rychleji než by bylo pro tuto chvíli potřeba. Jenže už nechtěl čekat a zdálo se že ani on ne. Kousnul se do rtu, trošku se nadzdvihl aby měl Sasuke prostor a nechal to na něm. Rozvášněný černovlasý mládenec začal přirážet, nejspíš se krotil aby mu neublížil, takže to stále ještě bylo v celkem pomalém tempu. 
 
Pohladil mu rukama hrudník a napřímil se. Sasuke tím do něj vnikl o něco hlouběji takže se pokojem ozvalo dvojité pronikavé zavzdychání. Sklouzl rukou ke svému penisu, a během Sasukeho pomalého přirážení se sám dráždil, ale ne na dlouho. Jeho vlastní dlaň vyhnala jiná a přebrala tak veškerou zodpovědnost za jeho momentální pocity. Bolest kterou do té doby vnímal, jak se Sasukeho penis prodíral jeho tělem začala ustupovat, a tak tedy přidal na tempu. Netušil jak dlouho ještě jeho protějšek vydrží, ale byl si jistý že on ještě nějakou chvilku ano. Při tom zrychleném přirážení občas stáhl svaly aby uvnitř sebe Sasukeho stiskl a dopřál mu tak ještě intenzivnější prožitek. Sasuke ho v té chvíli pevně chytil za zadek a vnikal do něj až nadoraz. Slyšel jak prudce oddychuje ale bylo znát že narozdíl od něj své projevy podstatně krotí. Jako by se bál, že tu nejsou sami.
 
,,Nikdo nás neuslyší!" rychle vyhrkl protože věděl, že na žádnou moudrou větu by se teď nezmohl.
Ale nezdálo se, že by to pomohlo nebo Sasuke pochopil, jak to myslel. Dál tišil svůj hlas, mezitím co on sám mu dával hlasitě najevo, jak moc se mu to líbí. Přirážel k němu v daleko rychlejším tempu než z počátku a to tření v něm namísto bolesti začalo vyvolávat velice příjemné pocity. Opět se k němu sklonil aby si nechal dát pusu. Sasukeho ruce ho mezitím hladily po zádech, hýždích i stehnech. Sjížděly nahoru a dolů, zatímco do něj prudce vnikal, než náhle zastavil a nechal z něj svůj penis vyklouznout. Ještě než stačil jakkoliv zareagovat, už si ho Sasuke přetáčel na záda. Ani nezačal přemýšlet nad tím co s ním teď chce provádět a už ho za kotníky stáhl ke kraji postele, sám si stoupl na zem, roztáhl mu nohy, chytil ho jednou rukou za stehno pod kolenem a druhou navedl svůj úd zpátky do jeho těla. Teprve teď mu začalo připadat že je ta vysoká matrace opravdu velmi výhodná. Sasuke ho párkrát pomalu protáhl, než zase nastolil rychlé tempo. Poté si ho chytil i druhou rukou a pronikal do něj tolik co se vešel. Gaara sáhl po svém penisu a dráždil se souběžně se Sasukeho prudkým pronikáním. Potom jeho černovlasý přítel o něco zvolnil a dráždil ho táhlými pomalými pohyby. Věděl že sám se zatím drží jenom proto, že ho předtím Sasuke vykouřil, byl proto opravdu překvapený, že má takovou výdrž. Vůbec si nemyslel že by napoprvé mohl dostat takové pozornosti a tolik blažených pocitů. Dráždil si penis, olizoval si rty a užíval si Sasukeho dotyků a přirážení. Nad ničím nepřemýšlel, jen vnímal jak se jeho touha rychle stupňuje. Pustil si penis aby orgasmus ještě o chvíli oddálil, jenže Sasukeho precizní pohyby dělaly své. Natáhl po něm ruce, chtěl cítit jeho tělo na svém, až k tomu dojde. Černovlasý tu bezeslovnou žádost ihned splnil, sklonil se k němu a začal ho líbat. A pak už jen Gaara cítil jak mu škube penis, jak se Sasukeho rty oddalují, jak křičí, a ani neví co, jak se jeho tělem rozlévá intenzivní rozkoš, která téměř přechází do křeče, kdy se ztrácí vědomí. Jediné na co v tu chvíli myslel bylo, aby nepřestal dýchat. Ještě se ani myšlenkou nevracel do reality, jen cítil jak ho Sasukeho hlava praštila do klíční kosti a i on táhle sténá. Z jeho úst vyletělo jediné slovo, a to bylo jméno.
,,Gaaro!!!"
Jeho jméno.
V tu chvíli si myslel, že šťastnější už nikdy nebude.
 
 
 
Malý kousek lásky prý dokáže udržet rozbitá srdce pohromadě. Tak... ať se vám v té iluzi krásně sní...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pocit...

(Kameko Kuroi Kamui, 5. 6. 2014 18:53)

Někdy mám pocit jako bys to psala o mě...je krásná, škoda že se zkazi...

uff

(IQY, 2. 6. 2014 9:10)

pripravovala som sa na katastrofu a čakala v závere na Sasukeho tiahle zvolanie:
,,Naruto!!!"

ufffff! boha jeho... zakričal správne meno

takže sme dostali darček k MDD a teraz nám Chrona zatne tipec, povolá nešťastia z celého okolia a Sasíka s Gaarou pekne vyrácha v prúseroch!!!
za všetko vraví ponúknutá veta: Malý kousek lásky prý dokáže udržet rozbitá srdce pohromadě. Tak... ať se vám v té iluzi krásně sní...

ach, Chrona, viem, že mám recht, uuff ://

pekný dielik, díky, pochutila som si :))

VELKÉ, poděkování pro Chronu a lízátko pro pana Démona

(pani_Lucie, 2. 6. 2014 2:43)

Boží dílek, otrlá sem si ho bohatě vychutnala..

Prý nenápadně přijde v ručníku ze sprchy a sáhne do ledničky pro pití- žije sám, malá lednice, pití dole :D
Domovní zvonek rovná se infarktová situace, opatrně prosím.

...

(Eisha, 1. 6. 2014 23:41)

" Chci s tebou spát. Co s tím uděláš?" :DD Ta věta mě dostala :'D super díl, těšili jsme se na to už pořádně dlouho >< No, teď asi přijdou problémy /: Snad bude pokračování brzo (: