Jdi na obsah Jdi na menu
 


Supernatural

Příspěvky

Fond Farewell: 4)Human being

22. 11. 2015

Nuže, slibovaná "slash" část povídky. (18+) A stejně jako minule, i takhle to lze ukončit. Fond Farewell má celkem šest dílů, takže pokud o ně stojíte, mohou tu být. Ačkoliv zřejmě není moc o co stát. A taky se mi zdá, že mi Cas začíná charakterově ujíždět. Jenže to k tomu asi patří.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Supernatural | Komentářů: 2

Fond farewell: 3)Team free will

16. 7. 2015

Další pokračování které je dlouhé jako ochlupení Lociky, nudnější než palubní časopis Belgických aerolinií a které dává asi stejný smysl, jako manuál k japonskému videu. Každopádně si ho užijte. 

Hromada spoilerů, konkrétně k dílu třináctému, v páté sérii; The song remains the same. Náročné pro nezasvěcené. Pokud nebudete na konci dílu mrtvi nudou, buďte té dobroty a projevte zájem či nezájem o pokračování. Protože mi doopravdy připadá, že to NIKDO nečte. (A v podstatě by to tímhle dílem šlo ukončit, pokud se chcete připravit o následnou kapitolu obsahující slash. :3 )

 
Celý příspěvek | Rubrika: Supernatural | Komentářů: 4

Fond farewell: 2)Snowball chance

5. 7. 2015

Pokračování k Last night on earth. Smrsknuto do minikapitolovky s názvem Fond farewell

Přístup 15+, pro jistotu. Opět hra na city, opět spoilery.

A i když o to mnoho lidí nestojí, tak věřte, že i pro těch "pár", je mi ctí věnovat tomu čas.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Supernatural | Komentářů: 2

Fond farewell: 1)Last night on earth

28. 6. 2015

Supernatural, Castiel/Dean, "pocitovka", spoiler alert, na pokračování (pokud o něj někdo bude stát), návaznost na pátou sérii, epizodu desátou; Abandon all hope.
 

Neumím s Castielem zacházet. Vím to. A tuplovaně to neumím v období, kdy je ještě strojený, nechápavý anděl. Pokaždé když jsem psala něco z jeho pohledu, dopadlo to stejně - zastrčené v šuplíku a nedopsané. Jenže tentokrát jsem si něco uvědomila. Je jedno jak moc má daleko do funkční bytosti. Většinu času tu byl, je (a doufám že i nadále bude), pro Deana. Takže na koho mohl myslet tehdy, před lovem Ďábla, tu noc co si mysleli, že je to na Zemi ta jejich poslední? Ano. Na Deana. A mám pocit, že přesně proto jsem tuhle "věc" dokázala dopsat.
 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Supernatural | Komentářů: 1

Between the bars

31. 5. 2015

Nijaké, hloupě milé, možná s pokusem o úsměvnost. Spoilery minimální, chytne se i člověk co je nezná. (Jen podotýkám, že v tomto podání je Castiel člověk.) Konec je jaký je - nic tam nechybí. :)

SUPERNATURAL - DESTIEL thing.

Název jsem si půjčila od Elliotta. (Já vím, není nad to milovat depresivní hudbu od mrtvoly.)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Supernatural | Komentářů: 2

I think it's love

14. 3. 2015

Opět Supernatural, opět Dean s Castielem. Vážně za to nemůžu. Ale nějak je z hlavy dostat musím. A opravdu není nad zjištění, že s vámi na podruhé něco zamává daleko víc, a zasáhne daleko niterněji. -_-" Asi jsem divnější než všichni předpokládali. Možná za to může čas a ten CASplay, kvůli kterému jedu opáčko. A možná ne.

Nemnoho spoilerů, spadá to někam/nikam do míst "nejsem člověk ani anděl" děsivě pocitové /okřídlené/ cosi. A ano, lehce slash, protože jinak to nešlo. 16+ Nepředpokládám, že se někdo vůbec bude obtěžovat s komentářem, ale netvrdím, že by mi to neudělalo radost. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Supernatural | Komentářů: 2

Angelic gamemaster

1. 3. 2015

SPN. Historicky první. DESTIEL. V tomhle podání mě neznáte, ale ano, jsem to já. Kupodivu. Tak nějak jsem se snažila udržet charakterů - v rámci "jistých nastavených parametrů". Proč tak najednou? Baloňák mi nedá spát. Možná proto že mi visí naproti posteli. Žádné spoilery. Starý dobrý nechápavý Cas a milující cynický Dean.

Užijte si to. ;)

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Supernatural | Komentářů: 2