Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Narodila jsem se 10.3.1976 (2.30 hod.) v Olomouci. 

Astrologií se intenzívně zabývám přes dvacet let, jsem samouk a věnovat se astrologii považuji za své poslání. Když se mě lidé ptají, z jakých astrologických pramenů své znalosti čerpám, mohu je odkázat na spoustu úžasných knih od skvělých astrologů, avšak hodně informací odchytávám intuitivně, skrze napojení na "vyšší zdroje" přímo z Vesmíru - jedná se o zdroj, k jakému má přístup kdokoli, kdo si tuto cestu najde.

Odmalička jsem ráda psala a mým snem bylo stát se spisovatelkou, proto jsem si po základní škole zvolila studium na střední knihovnické škole v Brně, která měla z nabídky středních škol ke knihám nejblíže. 

Po maturitě jsem pobývala pracovně v zahraničí, např. v Anglii, v Holandsku nebo i v Belgii, a poté jsem pracovala ve státní vědecké knihovně v Olomouci, anebo také na různých hotelových recepcích v Praze, a nyní v Olomouci. Po narození dětí jsem se věnovala několik let astrologii na ŽL na plný úvazek.  

Odmalička mě svádělo zkoumat věci, které přesahují hmatatelný svět, a skládat jednotlivé, i zdánlivě nesouvislé, aspekty života do sebe a pohlížet na vše jako součásti neoddělitelné od naprosto dokonalého celku Země i Vesmíru. Ať už jsem se zabývala v průběhu svého života čímkoli, vždy mě síly osudu přivedly zpět k astrologii, která mi připadne ohromující svým rozsahem informací. Astrologie je oblastí, v níž je neustále co objevovat a prozkoumávat, a přesto sféry vesmíru nejsou ničím novým, jsou neustálým "znovuobjevovaným" tajemstvím, které bylo v průběhu lidské existence již několikrát odhaleno a poté znovu "utajováno." 

Ať už jsem ve svém životě dělala cokoli, tak jsem se neustále, vždy a všude věnovala psaní, tu a tam s kratšími či delšími přestávkami. Mnohé věci nejsou publikovatelné pro veřejnost, ale jsou určené spíše pro mě, protože psaní mi pomáhá lépe se napojit na zdroj informací "odnikud." Nikoho o ničem nepřesvědčuji, moudrost vesmíru před nikým neobhajuji a nikdy nebudu, protože dělám jen to, co dává smysl, a tím je předávat moudrost vesmíru těm, kteří jsou "připraveni slyšet."

Můj sen vydat knihu se mi poprvé splnil v roce 2015, kdy vyšla má první kniha "Karmický úkol a poslání horoskopu," v nakladatelství Fontána v Olomouci.

Cesta mé druhé knihy jsem se rozhodla vzít osud mé druhé knihy do svých rukou a vydat ji vlastním nákladem, dala jsem jí název "Velká astrologická hra" a je možné si ji od září 2022 zakoupit v internetových i kamenných knihkupectvích, nebo si ji i vypůjčit v knihovnách.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Portrét


Facebook

Kontakt

Astroložka IRENA NEVRLÁ


775 999 076, skype: Irena Nevrlá

irnev@seznam.cz

zajímá vás astrologie?

hledáte rady ve hvězdách, pokud máte nějaké nejasnosti ohledně svého života? (práce, vztahy,...)

Mail list




Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 159525
Měsíc: 3067
Den: 200