Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.1.2008 NVP Olomouc ( CAC )

13. 1. 2008

První výstavou letošního roku byla národní výstava psů všech plemen v Olomouci, která se konala po tři dny od 11.1. do 13.1..Pro bernardýny byla vyčleněna sobota 12.1., rozhodčím byl Vladimír Adlt a posuzoval nás v hale "H", kruh č.16.
Bernardýni přišli na řadu až před 14 hodinou.Od rána čekání bylo plno vystavovatelů i psů unaveno, nikde v hale nebylo dost místa na odpočinek a většina vystavovaných plemen musela čekat venku před halou.Počasí bylo sychravé a převážně všude ležel rozbředlý sníh a nebylo se kde ohřát, ten kdo měl poblíž auto hledal v něm útočiště.
Pan Adlt posuzoval velice přísně a nikomu nic neslevil, plno psů odešlo s oceněním velmi dobrým nebo výborným bez titulu.

Náš pes Harley se nepředvedl moc dobře,nelíbila se mu podlala z dlaždic a tak mu déle trvalo než se rozběhl tak jak bylo zapotřebí,ale při nástupu první dojem nebyl tak dobrý. Pan rozhodčí mu ještě vytkl,že není moc osvalený a odnesl si známku  - velmi dobrou 2.

Z našeho chovu se ve třídě dorostu pěkně předvedla dlouhosrstá fenka Grácie Alberta z Dobruské stáje majitele p.Kožiaka a dostala známku - velmi nadějná 1.Také se ukázala ve finálových soutěžích o Nejhezčího dorostence,ale nedostala se do užšího výběru.

Fotky a výsledky všech psů budou uveřejněny na klubových stránkách www.bernardynklub.cz

Obrazek
Harley

Obrazek
Gracie Alberta