Jdi na obsah Jdi na menu

Odhoďte předsudky

29. 11. 2014

Chodíte na vietnamské tržnice? Navštěvujete čínské fastfoody? Kupujete výrobky s označením Made in China?

Kdo ne. V dnešní době snad ani není možné se těmto produktům vyhnout. Ale mnohdy to děláme s odporem a s přesvědčením, že kdyby bylo možné jinde sehnat totéž za rozumnou cenu, určitě bychom zvolili druhou variantu.

Já se bez mučení přiznám, že jsou oblasti, kde nedám na cizince dopustit.

Chodíte na pedikúru? Nosíte gelové nehty?

Toto jsou dva případy mé osobní zkušenosti, kdy jsem - poprvé s velkými obavami, vyzkoušela "ťamany" . A světe div se, nejen, že jsem ušetřila velké peníze ( a to nebyl důvod proč jsem k nim šla ) , ale především mě kvalita jejich služeb natolik přesvědčila, že jsem se k nim opakovaně vrátila.

Nebudu popisovat, jak nechutné věci jsem viděla v nehtařském "profi" studiu - chtěla jsem utéct v polovině první ruky ( miluju totiž čistotu a dost mi vadí nehygienické prostředí ) . S velkými obavami jsem vešla poprvé do ťami-studia, a již ve dveřích mě pozitivně "oslovil" pach desinfekce. To, že měli jednotlivé nástroje naložené v lázni s desinfekčním roztokem - to jsem ještě nikde neviděla. Čisto na stolech - žádné válející se zbytky nehtů po celém přecházejícím dni - urovnané pomůcky a opravdu čisté ruce pracovníka.

Byla jsem nejen překvapená, ale i nesmírně mile přesvědčená kvalitou práce, kterou odvedli.

Za mě tedy bod pro cizince dávají moje spokojené nehtíky...

PS: Provedená pedikúra s luxusní masáží nohou byla jen třešinkou na dortu, kterou jsem si dopřála po únavném dni. Tak heboučké své nožky nepamatuju:-) A už se chystám jít znovu...

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář