Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Malování obrazů a tvorba uměleckých výtvarných kompozic je pro mě celoživotní vášní a snad i osudem. Svět umělců se mi zdál vždy záhadný a velmi lákavý. Při malování se ocitám v jiné dimenzi a světě. Znovu a znovu se pokouším o zachycení přírody, světla, dojmu, okamžiku nebo příběhu.

Pokud vidím nějaký prostor např. byt, restauraci nebo kancelář, představuji si jaký obraz by byl nejlepší do daného prostoru, jaké barvy by místo doplnily nebo rozzářily.

Vhodný výběr obrazu a jeho umístění může proměnit obývací pokoj, halu, dětský pokoj, nebo kancelář či kavárnu v osobitý a jedinečný prostor.

Obraz k Vám promlouvá vizuálně, vypráví příběh, rozjasňuje nebo uklidňuje mysl, i vyzývá k zamyšlení.

Na každého působí obraz jinak a proto je třeba věnovat výběru náležitou péči a čas.  

 

Picture painting and creation of the art compositions is my passion and perhaps my destiny for all my life. Artist`s world supposed to me always mysterious and tempting. When painting I try to catch the country, light, impression, glimpse of the moment or the story.

When seeing some place like restaurant, flat or office, I imagine what kind of picture would be for that place the most suitable, what colours would complete or highlight the space.

Selection of the suitable painting and its placement can change the living room, hall, children room or office and cafeteria, into the unique place.

The painting communicates with us visually, tells story, brightens or calms our mind and challenge us for thinking.

The painting has a completely different impact on each person and therefore it is important to devote necessary time for selection of the right one.

     Obrazek  

 

 

 

 

počítadlo.abz.cz