Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prázdniny a malá černá princezna Brannan

1. 9. 2014

 Ahoj kamarádi!

 

Na začátek musím přiznat, že zbytek prázdniny se nesl v poněkud klidnějším tempu - už jen kvůli naší poměrně dlouhé dovolené, zánětu ucha, který Jackie pochytila bůhví kde a také novému plotu, který se snažíme i přes nepřízeň počasí už dokončit. Takže z mého plánu, že stihneme ještě jedno plavání sešlo a popravdě, oba dva termíny propršely a navíc dny jsou někdy až moc chladné. Prostě si to letošní léto s námi trochu pohrálo, ale ne, že by to Jackince vadilo, ta statečně asistuje i v blátě ;-)

 

Nooo??? A hlavní novinky...Eliška nesplnila, ba dokonce předčila moje očekávání, a 15. srpna přivedla na svět krásných 7 štěňátek a nasadila mi do hlavy brouka, kterou ze dvou černých holčiček si vyberu. Zatím mají krycí jméno Pampeliška a Růženka a v nejbližší době to snad rozsekneme, kterou holku si v říjnu odvezeme domů. Moje přání a můj sen má momentálně skoro 3 týdny, už se trošičku batolí a vidí a těžko vyjádřit, jak moc se na ni těším a co to pro mě znamená do dalších let. A taky jak velkou důvěru vkládám (opět a zase) v Jackii, že malou přijme bez problémů a budou z nich nerozlučné kamarádky. Vzhledem k tomu, jak dopadají někteří pejsci, věřím, že nová "oběť na hraní" se jí zalíbí a prostě budeme s naší psí smečkou tak bezstarostní, jak jsme byli všichni doteď. Vždyť mám doma jedinečného psa ;-) fotečky miminek najdete zde: http://www.elibuky.xf.cz/index.php?page=14&dog=0

 

Tím vyvstává otázka, co se stránkami, neboť holky budou mít na podzim stránky nové - společné, ale to ještě uvidíme. Jinak - přemýšlím a dumám, zda stihneme do zimy nějaký výcvikový víkend a kde, no a taky, kdy se Jackie konečně zase rozhárá, protože už jí její 10měsíční termín hodně hoří. Ale v repárátu ZOPek, které nás čekají 11. října to ničemu bránit nebude. Tak nám držet palce a těště se na malou! Holt bude mít Jackie perný vstup do pátého roku svého života.

 

R+J

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář