Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pár řádků o Jackie

9. 1. 2010

K večeru pár zážitků s Jackie.

Jackie nám pomalu ale jistě roste - musím provést kompletní měření a vážení. Za týden jí budou už 3 měsíce, přesto mám trochu dojem, že z ní roste jak kdyby "modelka", protože občas dbá na štíhlou linii:D Porce dávám přiměřené, ale jsou prostě dny, kdy toho zrovna dvakrát moc nesní, ale druhý den se nadlábne pořádně i toho stejného jídla:D Dneska poprvé ochutnala prasečí  "špárky" (nejsem si příliš jistá správným názvem), které nám doporučila jedna paní, co má už hovawartí babičku, že jí je jako štěněti dávala. Byly to pro ní hotové Vánoce a zábava na celé dopoledne;-)

 

Na jméno slyší perfektně, teda někdy je samozřejmě hluchá, na zavolání přilítne asi nejvíce ke mně. Když vidí někoho cizího, kdo na ni mluví (většinou jsou to známí), tak je jako u vytržení, jedné paní dokonce odmítala pustit šálu. Párkrát na vyzvání už přinesla věc, kterou měla a dala mi poprvé pac, což bylo naprosto úchvatné. Je moc šikovná. Naprosto miluje sníh a každý je z toho vedle, když náš "huhulák" vlétne do závěje, které nám během tohoto týden připadly, a je ve svém živlu. Dá se říci, že už tolik nekouše, ale dneska schovala taťkovi za postel papuči tak, že ji půlku dne hledal:D

 

Situace, kdy je sama, zvládá naprosto bravurně, nekviká a o to je to krásnější, když vás tak krásně vítá (je mi už teďka nad břicho, takže za pár měsíců, jsem na zemi:D).

 

S Betinou už jakž takž vychází, nejradši má její ocas a chlupy na břichu:D Ke vší legraci (možná smůle) nám Betina po x letech začla hárat (je jí už 11, byla poslední malé štěňátko a zřejmě po této stránce trochu nevyvinutá, takže to bylo u ní velmi nepravidelné a nekompletní), tak bohužel Jackie furt očuchává a asi je trošku povolnější, ale Jackie to bere tak, že s ní spíše lomcuje ve sněhu apod:D

Ke konci bych asi chtěla říct, že Jackie je úžasný pes, kterého bych za jiného nevyměnila a troufám si říct, že nám to půjde výborně;-) Plány máme asi takové, že až mně skončí blbé zkouškové a začne trochu "leháro", vrhneme se na pořádnější základní výcvik a pomalu začnem stavět boudu;-)

 

Pusu na dobrou noc posílá Jackie;-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Are you 18? Come in and don't be shy!

loveawake.ru,22. 1. 2022 11:49

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru