Jdi na obsah Jdi na menu
 

 



Ilustrace knížek

Z dílny Jitky Bednářové Smíškové

Křest nové knížky Pardubický zámek - Rytířský sál 21. 11. 2014 - 15.00

Fotka uživatele Jitka Bednářová Smíšková

Lenka Gotthardova Milý pane Krejzo, děkuji za pěkné fotky. Dnes to byla hezká akce. Velký dík patří panu J. Váňovi, jeho paní, Jitka Bednářová Smíšková, ing. Františku Petříkovi a Renáta Tetřevová a celému týmu Východočeského muzea. Nádherný den, krásná atmosféra, milí novináři a fotografové o:)))
A slavnostní přípitek....
Od trójského koně po Váňu - křest knihy

Z www.jwzdci.cz:
ikonka V rámci knižního veletrhu Zámek plný knih proběhla křest nové knihy Ing. Lenky Gotthardové. Kmotrem této publikace se stal osminásobný vítěz Velké pardubické Josef Váňa, který k této knize napsal i předmluvu a jedna kapitola je věnována i …
 22.11.2014 07:47 | Autor: jezdci

…tomuto fenomenálnímu jezdci.

Křest knihy. Foto Ivan Krejza

FOTOGALERIE

Svět koní je nesmírně zajímavý a bohatý. Šest tisíciletí je spojeno s životem lidí. Naše společné soužití se tak odráží v bájích a v historii, v evolučních přehledech, v místopise, v chovu, ve sportu i ve vlastních zážitcích.

Křehké linie obrázků koní, lidí i dalších motivů úspěšně ztvárnila Jitka Bednářová Smíšková z Domašova u Brna, sama nadšená chovatelka a trenérka koní. Dále se křtu zúčastnila Pavla Váňová a bývalý ředitel Střední školy chovu koní a jezdectví Kladruby nad Labem, resp. dříve SOUz Kladruby Ing. František Petřík.

knize Od trójského koně po Váňu se dozvíte „něco o koních“. Publikace obsahuje 36 kapitol (na sto stránkách), které kombinují vážný svět faktů s lehčím žánrem fejetonů, v tomto případě polofejetonů.

Autor: Ivan Krejza