Jdi na obsah Jdi na menu

Zdravím všechny bojovníky ve válečné formaci SK Vranovice.

Zítra, 9. 2. se trénink koná tradičně v 18 hod za každého počasí.

Ještě dávno předtím, než jsem se rozhodl pomoct Vranovicím jsem zakoupil letenky přítelkyni a dal jí je pod stromeček jako vánoční dárek. 30. 1. až 6. 2. jsem strávil na dovolené v Itálii. Přišel jsem tím o 2 přípravné zápasy. Instrukce jsem předal na posledním pátečním tréninku před odjezdem 29. 1. hráčům, kterých se ale zúčastnilo pouze 7.

To, že na oba zápasy přišlo pouze 9 lidí mi nepřísluší komentovat, nevím co se dělo a nedělo, protože jsem tam nebyl, ale věřil jsem, že alespoň na zápas se sejdeme v pohodě. Na ten první nás bylo 13.

Fakt, že se Vranovice nesejdou už ani na zápas je alarmující. Ono to není z ničeho nic, už na podzim museli nastupovat kluci z béčka a dokonce i Rosťa. Je mi stydno a smutno kam až to vranovický fotbal dopracoval. Nevykašlu se na to ale tak, jak to dělá spousta z vás co chodí na stránky a čte tyto řádky. Mohli by jít na trénink, ale venku je moc tma nebo moc zima. Dokonce nepřijdou ani na zápas!?! Každé úterý a každý pátek tam budu jak debil a budu trénovat 4 nebo 6 fotbalistů. Ale pak si položím stejnou otázku jako před víc než půl rokem. Proč bych měl jezdit štreku z Olomouce když o to nikdo nestojí? Původně jsem chtěl nastoupit jako asistent někde v divizi, abych si mohl dodělat licence a věnovat se trénování na úrovni, kde nebudu řešit účast lidí na tréninku. Ale vzpomínám, jak jsme nadávali na to, jak se nám nelíbí vedení p. Mládka, Dofka či Dokulila. Tak jsem se vrátil. Na koho chcete dnes nadávat? Na co se chcete vymlouvat?

Fotbal se ve Vranovicích hraje od roku 1932. Pokud to bude tak jak to je, tak já skončím dříve než se dohraje jaro. Nebudu v zápase vést hráče, kteří mě celou zimu svým nechozením posílali vzkaz "Seru na Tebe Martine, vím, že je vás málo, přijdu až na mistrák a budu hrát." Takoví nepotřebují trenéra. A dál? Béčko už dohrává jen z povinnosti a po sezóně skončí. Dorost je na zrušení okamžitě, netrénuje VUBEC NIKDO!!! A áčko se nesejde ani na zápas. Takže je docela možné, že od příštího roku budeme mít základnu, žáky na půl s Pohořelicemi a možná jedno mužstvo dospělých ve IV. třídě. Tak hluboko NIKDY neklesly ani Přibice!

Všichni, kdo se pod to chcete podepsat pokračujte tak, jak to děláte doposud. Vaše jména se konečně zapíšou tučným písmem do historie Vranovic a jeho SK. Budete Ti, co po bezmála 80 letech pohřbíte fotbal ve Vranovicích. Protože musíte moc pracovat, protože se musíte učit, protože musíte chodit zkoušet na májovou, protože musíte sedět v hospodě, protože nestíháte vlak, protože vám to doma nepovolí, protože je zima, protože je tma, protože nemáte zájem, protože nemáte motivace, protože trenér je blbej, protože se vám prostě nechce.

Má to být láska k fotbalu a sportu, které hráče přivádí na hriště jak poznamenal jeden hráč v komentáři na těchto stránkách. Ruším proto veškeré pokuty a odměny, byl to jen zoufalý pokus o změnu něčeho, co změnit penězi nejde.

Budu netrpělivě každé úterý a pátek čekat v 18h na hrišti, jak jste se rozhodli. Martin XIII.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ondra - odpoved

12. 2. 2010 16:17

tak jo tatko

svoby - prosim

12. 2. 2010 16:15

timto prosim vsechny hrace dorostu aby jse pridaly ke me a zacaly chodit na ty treninky ,prece nechcete aby jsme skoncily co budete rikat svojim detem az jse vas zeptaji *tati proc tu neni fotbalovy tym tak to skus te ... bude jaro ....a bude dobre

Ondra - Souhlas3 :-D

12. 2. 2010 16:12

jn taky jak sem si to precetl tak dneska du.Uvidíme kdo dál

svoby - souhlas2

12. 2. 2010 16:10

tak musim sevsi lítosti souhlasit s martinem je fakt ze nechodime a to dokonce i ja je to odeme spatne a to i od celeho tymu *dorost* potom co jsem si precetl tento clanek tak jse obratim na tu druhou stranu a budu chodit pokusim jse premluvit i ten zbytek *jestly jeste nejaky je *

Tryskáč - Souhlas

9. 2. 2010 7:00

Zdar trenére,ve většině případů s tebou souhlasím,pár nejmenovaných jedinců chodí a někteří pořád nemůžou,ono to není o vedení a trenérech,ale především o hráčích a jejich zájmu.......