Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štít města Frýdlantu + Plamen 2015

 V sobotu 9.10. jsme byli na soutěži ve Frýdlantě. Probíhali zde 2 soutěže (Plamen a Štít města). Celým dnem nás provázelo střídavé počasí. Ráno jsme mokli, v průběhu dne se počasí vybralo, (chvílemi bylo vedro) a při zaáverečném vyhlášeni jsme promikli až na kost.

Začínalo se soutěžitr na městském stadionu, kde probíhali štafety 4x60m, které se započítávají do hry plamen. Běželi se dvě kola. 1.štafeta ve složení Erika Kodešová, Jan Kavka, Richard Matura a Tomáš Housa dosáhla času 88,66, ale z důvodu nezapojení hadic dostali N. Druhá štafeta ve složení Nelly Skalická, Jiří Eliáš, Dominik Kobliha a Pavel Rieger dosáhli času 78,47. Po obsolovování obou pokusů jsme přejeli na hasičské cvičiště pod zámek. Zde jsme běželi štafetu dvojic a požární útok. Tyto disciplíny se běželi také ve dvou pokusech, ale jeden se započítával do štítu a druhý do Plamene.

Štít - štafeta dvojic 87,94, požární útok 42,79

Plamen - štafeta dvojic 85,34, požární útok 42,03

V celkovém pořadí jsme ve Štítu města Frýdlantu obsadili páté místo

V celkovém pořadí Plamenu jsme po započtení všech časů a umístění z podzimního kola obsadili krásné 3.místo.

Chtěl bych dětem pogratulovat k jejich úspěchu a na zmrzlinový pohár za odměnu si musí počkat až do pátku, protože byli tak promoklí, že jsme je ihned po soutěži rozvezli domů

!!! Fotky ze soutěže zde !!!

 
 


Statistiky

Online: 1
Celkem: 193920
Měsíc: 1785
Den: 57