Jdi na obsah Jdi na menu
 


KAMENY SÍLY

13. 12. 2018

KAMENY SÍLY


 

Někdy mají unikátní energetické vlastnosti dokonce i kameny.

Například jsem měl maličký kousek křemene z pracovního prostranství Krišny. Jasnoviděním v něm bylo možno vidět jakoby holografický portrét Krišny.

Nebo jsem jednou našel na železničním spodku kousek žuly, který v sobě měl samostatně se obnovující nabíječku, energeticky odpovídající zjemnělé energii čakry anáhaty. S ním jsem dobíjel – při cvičení na zvýšení citlivosti – anáhaty začínajících žáků. Stačilo vzít ho na dlaň – a jeho energie sama protékala přes ruku do čakry. Kámen se přitom vyprazdňoval. Ale už za dvacet minut ho bylo možné použít znovu.

* * *

Nejvíce podobných kamenů se mi podařilo najít v moravských horách v Česku. Šel jsem tam jednou se skupinou žáků jednoho z českých duchovních center. A zvedal jsem ze země úlomky žuly s různými živě projevenými energetickými léčebnými vlastnostmi. Ale hned se najednou našli žáci, kteří si těmito energiemi potřebovali poléčit ty či ony svoje orgány. Některé kameny měly tak dva až tři kilogramy váhy, ale lidé, když pocítili jejich sílu, je "popadli", opatrně si je uložili do batohu a s hlubokou úctou je nesli.

Ale potom, vidím, že ve skupině zavládl nějaký zmatek... Dlouho trvaly rozčílené rozhovory s posuňky a pohledy směrem ke mně... Potom ke mně přišla "delegace" zahájit "jednání". Ukázalo se, že se Češi náhle znepokojili: nechystám-li se vzít si potom ty kameny s sebou do Ruska?...

S žertovným patosem jsem vykřikl:

Co si myslíte?! České kameny musejí patřit Čechům! Rusko má dost svých kamenů! Jak jste si něco takového mohli myslet?!

No vždyť, Vy jste přece jen – "starší bratr"...

(Objasním, že "staršími bratry" bylo v tu dobu nařízeno nazývat Rusy – ve všech zemích, okupovaných sovětskými vojsky...)