Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šťastný Nový Rok: Přání od Stvořitele k Novému Roku

15. 2. 2024

Šťastný Nový Rok!

Přání od Stvořitele k Novému Roku:

 

Mé Drahé děti!

 

Vy všichni jste Moje děti, ačkoliv jste navzájem rozdílní: jste poslušní i vzpurní, laskaví i zlí, pracovití i líní, chytří i nepříliš chytří, milosrdní i krutí, milující i nenávistní...

Mám vás všechny rád, záleží mi na vás a pomáhám vám! Každému z vás dávám to, co v daném okamžiku svého života potřebujete. Má Láska je bezmezná a všeobjímající!
Je-li to teď pro někoho těžké a bolestné, vězte, že je to dočasné!

Prožívejte takové těžké chvíle pevně a trpělivě. Nereptejte: Proč jsem to všechno musel vytrpět? Vězte, že žádná utrpení a zkoušky nejsou zbytečné. Pamatujte – vždy vítězí ten, kdo miluje!

Láska je Základem Vesmíru: vše je z Ní stvořeno a vše se na Ní udržuje.
Ne nadarmo Ježíš řekl: "Dávám vám nové Přikázání: Milujte se navzájem! Jako jsem Já miloval vás, milujte se i vy navzájem!". (J 13:34).

Vězte – Mír na Zemi bude! Jeho základy jsou založeny na jemnohmotné rovině. Není to ale rychlý proces. Mír na Zemi nemůže být nastolen, pokud je v lidských duších přítomna válka. Válka nejsou jen vojenské akce – ty jsou důsledek. Na začátku je to hněv, nenávist, chamtivost, žárlivost, zákeřnost, zášť, pomstychtivost, strach ..

Začněte vytvářet Společný svět sami od sebe! Učiňte každou minutu svého života mírumilovnou: uhaste hádky, konflikty, ustupujte tam, kde je to možné, zažeňte zášť a hněv.

 

Miluji vás a posílám vám Mír a Radost!

Přijměte Moji Lásku!

Váš Stvořitel!